Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok dühös magamra, amiért felmeredt, annak ellenére, hogy teljesen akaratom ellenére "vette elő" nekem?
Az hogy szexuálisan neked bejön valami még a NEM nem marad.
Ne magadra legyél dühös, hanem a másikra aki nem tartotta tiszteletben az akaratodat.
Csak én nem értem a kérdést?
Mi volt? Ki mit csinált,mit??
A szexuális zaklatók és erőszakoskodók a következőre játszanak rá:
Kihasználva, hogy - természetes módon! - van szexuális vágyad, elutasítás ellenében is közeldik és ezt a közeledést összekapcsolja a vágyaddal és azt hiteti el veled, hogy ez feljogosítja őt arra amit tesz.
Ha elutasítod, akkor azt mondja, hogy letagadod a vágyaidat - ami zavarba is hozhat...hogy tényleg mintha igaza lenne..? - és ez a lényeg. Zavarba hozzon, képmutatónak állítson be, hogy hazudsz a vágyaidról.
Úgy kell kivédeni hogy nem engeded hogy zavarba hozzon, összezavarjon! Nem a vágyaid tagadod meg, nem hazudsz, hanem ŐT UTASÍTOD VISSZA. A vágyaidba bele tartozik a tested reakciója. A merevedésed nem hatalmzza fel a másikat semmire. Ez szexuális inger - természetes. Ezértnem vonhat senki felelősségre és semmi sem kötelező csak mert felállt.
Legközelebb is kerülhetsz ilyen helyzetbe. A merevedésedet legközelebb is "igennek" veszi - direkt, hisz akar valamit tőled - DE TE NEM.
Egy megerőszakolt ember szerinted miért érez szégyent? Mert olyat tettek vele amit nem akart, miközben a teste "jóféle" jeleket küldött. És minden támadó rájátszik arra, hogy "ne mondd hogy nem élvezed... ;] "
Elvonatkoztatott példa: egy napja nem ettél, és eléd tolnak egy tál sz@rt... "tudom, hogy éhés vagy, egyél belőle, ne kéresd magad"..Mérges lennél amiatt mert éhes vagy?
Ne legyen bűntudatod! Jó ember vagy, akinek semmi baja, mert van egy egészséges szexuális vágya. Tiszteletet a testednek! Egy szentély, amit csak az arra méltók -általad úgy ítéltek - tapasztalhatnak meg. Gondolj így magadra mindig! Számítson, hogy hozzád ki érhet, mert nem érhet hozzád akárki - nem is vitathatja ezt el senki -, egyedi vagy és különleges. És CSAK az dühítsen ha valaki tiszteletlen veled!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!