Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez így? Tapasztalat?
Amióta tudatosult bennem, hogy meleg vagyok (már kamasz korom elején), mindig is kapcsolatra, romantikus dolgokra vágytam első sorban. Emiatt az alkalmi kalandokat, az ilyen jellegű ismerkedést elvetettem, nem csináltam évekig semmit. Viszont fantázia szintjén mindig megmaradt, még most is, hogy most vagyok fiatal, most kéne élnem, kipróbálnom dolgokat, ha vágyok rá és van rá lehetőségem, ráadásul jó lehetőség. És nem egy lehetőségem lett volna kalandoznom, jópár fiúval lehettem volna együtt, nem feltétlen anális szex miatt, de mindenkit végül elutasítottam, mert féltem, bizonytalan voltam. (Még a heteró, közvetlen szomszédom is tett ajánlatot, hogy kipróbálná fiúval.) Ha rám jön a szexuális vágy, ha beindul a fantáziám, akkor benne lennék a dologban, aztán gyorsan elmúlik a késztetés (mondjuk úgy, hogy elvégzem a dolgom), és rájövök, hogy nekem ez nem annyira kell, kapcsolatot szeretnék és egy társat, akivel ezeket a dolgokat megélhetem.
És ez folyton váltakozik bennem, agyalok rajta. Rám jön a szexuális vágy, felizgulok, kíváncsi vagyok, aztán elmúlik és rosszul érzem magam miatta, hogy én nem ez vagyok (?). Pedig alapvetően nincs ebben rossz tudom, és barátságosan is közeledtek felém. Vágyok egy kézfogasra, de aztán arra is, milyen lenne megfogni mást.
Más is keresztült ment ezeken az érzéseken? Akinek van élettapasztalata, vagy hasonló típus, mint tanácsol? Értékeli ezt egyáltalán valaki, hogy nem alkalmizok? Számít ez?
Tudjátok, amikor 18 voltam,egy idősebb kollégám volt az első testileg.Én már akkor is aktív voltam,így alakult.Nagyon sokat köszönhettem neki,mert türelmesen és érzéssel mindent megadott,amiről elmélkedtem előtte.
Nem lett belőle persze kapcsolat, a korkülönbség miatt,de egy évig amolyan barátság extrákkal viszonyban voltunk.
Volt ezután egy hosszabb kihagyásom,katonaság,tanulás, munka miatt.Majd megismertem egy 19 éves srácot,akinek pedig én lehettem az első.Ugyanolyan tapintattal,finoman és érzéssel voltam vele,mint anno velem.Ebből lett egy négy éves kapcsolat is.
És ezután viszont ,mivel az érzelmi oldalt is átéltem, már csak kapcsolatban gondolkodtam, lett is még kettő, de rövidebb.
Úgy érzem,annak ellenére,hogy néha az elején volt egy kis érzelmi billegés,de nem bántam meg semmit,sőt, ha nem lettek volna, szegényebb lett volna az életem.
És azt hiszem,továbbra is csak kapcsolatban tudnám elképzelni azt a szépet, amit a meleg testiség nyújt.
Kívánom Nektek is, kérdező és válaszolók,hogy éljétek meg, amire vágytok és jó szívvel emlékezzetek később :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!