Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Péniszketrecet (chastity)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péniszketrecet (chastity) szokott vki viselni?

Figyelt kérdés
Én nagyon kedvelem. F34
2022. jún. 23. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam. Sőt, folyamatosan hordom. De mi a kérdés?
2022. jún. 23. 22:33
 2/12 A kérdező kommentje:

"Vkihez intézett olyan szó v. szavak, amely(ek)re a beszélő feleletet vár; az, amit vki kérdez."

Forrás: Arcanum

Szívesen

2022. jún. 23. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én néha szoktam. (ht v3 nub)

31f

2022. jún. 23. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Miért lenne jó? Én még bő boxernél szorosabb alsonadragot se tudom elviselni mert leszorítja szegényt...
2022. jún. 23. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy, és szeretném is viselni hébe-hóba, de ami van nekem, szerintem nagy, vagy én nem tudom rendesen használni, de lecsúszik róla és így nem jó. Ha olyan párom lenne, akit ez izgat, akkor viselném rendesen, vagy csak aktus során, de amúgy inkább csak fantázia.
2022. jún. 23. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, igen. Már három éve, és csak tisztálkodáshoz kerül le. Ennek köszönhető hogy megtanultam a proszta orgazmust. 😊
2022. jún. 24. 10:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam még nem volt de nagyon izgat, ha sikerül egy jót szerezni örömmel hordanám állandóra :D

28F

2022. jún. 24. 15:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, passzívként viseltem már én is sokszor. Szerintem hasznos játékszer, elsősorban és túlnyomórészt persze a passzívok számára. Mivel nem tudod csak úgy kicsapni magadnak, amikor éppen megkívánod, ezért annál jobban várod, hogy találkozzatok végre a pároddal. Meg persze úgy is készülsz ilyenkor az étkezéssel, tisztálkodással, mindennel, hogy ha úgy adódik, tényleg megtörténhessen a dolog. Plusz mivel addigra tényleg kanos vagy már nagyon, ezért dugás közben a prosztataorgazmus is általában könnyebben összejön.
2022. jún. 25. 21:47
 9/12 anonim válasza:
100%
Igen én hordok. De csak játékhoz, egy-egy napra, hosszabb távra még nem bírtam, anélkül hogy kiverjem. 17 éves srác vagyok. Herezsákom is van és egyszerre szoktam őket hordani. Így olyan mintha valaki folyton szorongatná a golyóimat, de mégse tudok elélvezni. Frankó
2022. júl. 2. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:
#6os, irigykedem, nekem is ez az álmom, kérhetek majd tanácsot PM-ben? - amúgy hosszabb távon nem káros? :/
2024. máj. 16. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!