Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg, aki elkönyvelte, hogy soha nem fog párt találni, de az alkalmizás se érdekli?
Nekem lehet,hogy furcsa, de csak párkapcsolataim voltak. Alkalmi nem.Pár éve nincs párom,de alkalmi abszolút nem érdekel.
Azért nem könyvelem el a magányt,de nem is görcsölök rá,hogy legyen valakim.
Beszélgettem múltkor ilyen elszomorodott nekem senkim nem lesz mert mindenki olyan hülye címszó pasival.
Kérdésemre a válaszai! Figyi
Vállalod magad? Nem
Szüleid tudják? Nem
El tudsz szabadulni, utazni? Nem
Tudsz fogadni? Nem
Ezek után megkérdezetem hogy gondolnád a kapcsolatot, közölte hogy ezek nagyon intim és zaklató kérdések és szar ember vagyok. 🤣😂🍑
Ezek az ismerkedés alapjai mondtam, és törölt 😜😂
Beburkolóznak sokan várva a csodát,vagy arról is lemondva. Tenni kell érte , és nem azt hogy este fotókat koldulva rejszolsz.
Lehet,hogy aki vállalja magát,tudják róla, szabadon tud utazni,illetve tud fogadni, az már korban kiesik abból a körből,ami a melegeket érdekli.
Egy fiatal srácnak nincs lakása,vagy önálló élete, nem tud teljesen önállóan dönteni,mert ezek gátolhatják.
De aki a másikat szar embernek mondja, az viszont meg is érdemli,hogy ne legyen társa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!