Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Velem van a baj,ha ezek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj,ha ezek a dolgok irritálnak?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy normális,értelmes sráccal, tegnap volt az első találkozásunk.Azt hiszem, az utolsó is.

Már megírtam neki,hogy nekem nem jön be a tetkó,piercing, testékszerek vagy a dohányzás.

Erre a találkozáson látom meg,hogy az egyik lábszára teljesen tetkós,és dohányzik is,mert cigivel a kezében jött oda mindjárt.

Nekem ez zavaró volt és elköszöntem tőle....de ő félhangosan a "q anyámat" kívánta...

Nem tehetek róla,lehet velem van a baj,de ezek a dolgok nem jönnek be, egyik volt párom sem volt ilyen , legfőképpen a dohányzás,ami zavar,sőt...

Lehet,hogy ez -is- nehezíti a dolgom, amellett,hogy csak párkapcsolat jöhet szóba ....

Velem van a baj, túlzott igények ezek? De miért nem lehet előre megírni,akkor nincs találkozás,nincs csalódás.

2022. jún. 19. 06:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%

Mert sokan tojnak a másik igényeire, úgy vannak vele, hogy "majd úgyis valahogy kidumálják magukat". Aztán amikor meg nem sikerül, akkor meg bedurciznak.

Nekem semmi bajom a tetoválásokkal (ameddig ízlésesek, és nem öltenek túlzó méreteket), és a dohányzással sincs bajom, ameddig a másik tiszteletben tudja tartani, hogy a közvetlen környezetemben, illetve a szobámban ne csinálja. De az egy teljesen normális dolog, hogy az ember el tudja dönteni, hogy mi zavarja, és mi nem. Attól, mert engem valami nem zavar, mást még zavarhat. Ugyanígy van, ami engem zavarna, de mondjuk téged meg nem. Nincs ezzel gond, ez így természetes. Csak ezt a másik félnek is iellene felfogni. Amikor nyíltan tudja, hogy vannak olyan tulajdonságai, amik nálad kizárják egy kapcsolat lehetőségét, de ennek ellenére ő nem csak nem szól róla, hanem magasról tojik a preferenciáidra, és ezek után még ő van megsértődve.. bocsánat, de az ilyen ember egy patronra sem érdemes, nem hogy kapcsolatra.

Lépj tovább, és keress megfelelő partnert. :) Nem mindenki beképzelt suttyó ám. :-)

2022. jún. 19. 13:21
 22/29 A kérdező kommentje:

Ismét köszönöm az eddigi válaszokat !

Kiegészítésként annyit,hogy első részletesebb levélben leírtam, amit nem tudok elviselni :

Tetoválás,piercing,trágárság,dohányzás,drog,alkoholizálás,szexuális perverziók,női ruhák,többes.Anyagiasság, általános ápolatlanság.

Egyébként én ezt megírom mindenkinek.A srác értelmes volt,kulturált fogalmazású és így írta: " nem lesz gond az igényeimmel".

Fényképcsere megvolt,tetszés ide is,oda is, arckép alapján.

Ezek után megdöbbentő volt a megjelenése, és nem hiszem,hogy egy órát el tudtam volna vele tölteni.Mert egész más volt a stílusa élőben,mint levélben.

2022. jún. 19. 14:20
 23/29 anonim ***** válasza:
97%
20: Miért mi volt a lényeg? Az ordenáré paraszt stílusod? Ez van akkora intő jel, mint a dohányzás igazad van.
2022. jún. 19. 14:50
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Alapjában véve szerintem az elvárások mindig egyénfüggők.Az a baj hogy sokan túlzásba viszik.Én abszolút megértem az elvárásaidat,ez a te dolgod.Annakvellenére hogy én a piercinget,tetkót elfogadom ésszerű keretek között.A dohányzást is elfogadom ,ha nem úgy teszi ezt mint a gyárkémény.Annak ellenére hogy én nem dohányzom.Pontosan azért mert én nem tartom igénytelenségnek.Egy rossz szokás,de nem igénytelenség.Ami3rt megértem amit tettél az azért van mert előre tudattal vele hogy ezt nem tolerálod és ennek ellenére beprobalkozott.Mondhatta volna,tali előtt ,hogy bocsi én ezért és ezért nem térek bele a te keretedbe.
2022. jún. 19. 14:56
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

23

Az vagy te, a leeeegnagyobb..."gratulál" a világ....pfff

2022. jún. 19. 15:54
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, mindenkinek van egy elképzelése, kivel szeretne találkozni, esetleg kapcsolatot. Ha a jelentkező ennek ellenére nem olyan, mint az elképzelés, akkor kicsi az esély, hogy mégis csak rábólint az ember és azt mondja, oké, legyen.

Nálam is szinte kizáró ok a dohányzás, bár ha nem sűrűn dohányzik a másik, talán van olyan opció, hogy mégsem jelent ez gondot. De ehhez nagyon össze kell passzolnunk, ez tipikusan az az eset, mikor az ember megérzi, hogy "na Ő az...". Ha ilyen érzés nincs, akkor én is elengedem, és keresek tovább. Mert nem az a cél, hogy mindenáron valakibe bele akadjon az ember, hanem az, hogy találjon valakit, akivel el tudja képzelni a folytatást.

2022. jún. 19. 16:38
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
27: Érthető, hiába cuki az illető, nem mindenki akar egy hamutartóval csókolózni, márpedig sok dohányosnak olyan a szájszaga.
2022. jún. 20. 13:32
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező jól tette, hogy az elején közölte is kár volt összefutniuk, mert mi értelme lett volna több órát olyannal kommunikálnia, akivel nem akarna többet találkozni? Sajnos ez a netes ismerkedés átka, hogy teljesen mindegy mit állít valaki a valóság áltaában egészen más. Most tegyük fel el is takarhatta volna a tetoválását, és kibírhatta volna, hogy első találkozáskor nem cigizik, de ha ez a kérdezőt zavarja inkább örüljön neki, hogy gyorsan kiderült, mert bizony vannak olyan kamusok, akikné csak idővel derül ki, hogy egészen mások, mint amilyennek állították magukat.
2022. jún. 20. 14:21
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretnék valaki olyannal együtt lenni aki cigizik, mivel utálom a cigi szagát. A tetkók nem lennének gond a számomra, inkább ellenkezőleg nagyon bejön ha egy olyan srác tele van tetoválva akinek megy is ez a stílus. A piercing sem lenne gond, de ez csak abban az esetben ha csak 2 nél kevesebbről beszélünk. De őszintén a piercingek sem a kedvenceim.
2022. jún. 20. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!