Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Velem van a baj,ha ezek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj,ha ezek a dolgok irritálnak?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy normális,értelmes sráccal, tegnap volt az első találkozásunk.Azt hiszem, az utolsó is.

Már megírtam neki,hogy nekem nem jön be a tetkó,piercing, testékszerek vagy a dohányzás.

Erre a találkozáson látom meg,hogy az egyik lábszára teljesen tetkós,és dohányzik is,mert cigivel a kezében jött oda mindjárt.

Nekem ez zavaró volt és elköszöntem tőle....de ő félhangosan a "q anyámat" kívánta...

Nem tehetek róla,lehet velem van a baj,de ezek a dolgok nem jönnek be, egyik volt párom sem volt ilyen , legfőképpen a dohányzás,ami zavar,sőt...

Lehet,hogy ez -is- nehezíti a dolgom, amellett,hogy csak párkapcsolat jöhet szóba ....

Velem van a baj, túlzott igények ezek? De miért nem lehet előre megírni,akkor nincs találkozás,nincs csalódás.

2022. jún. 19. 06:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
14%

Tény hogy hatalmas elvárásaid vannak. Keresgélj, egyszer csak akad olyan, aki Neked 100% kalppol és semmi hibája sincs(előre is sok sikert😉)

Üdv23f-m

2022. jún. 19. 07:49
 2/29 anonim ***** válasza:
12%
Aki azért nem ismerkedik egy sráccal, aki potenciálisan akár élete szerelme is lehetne, mert az cigizek, vagy van tetkója, az ne is csodálkozzon, ha egyedül marad 😄
2022. jún. 19. 07:51
 3/29 anonim ***** válasza:
30%

2

Szardarabbal csak a szarok randiznak, de te ezt tudod:)

2022. jún. 19. 08:04
 4/29 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem teljesen normális igényeid vannak.
2022. jún. 19. 08:04
 5/29 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen normális vagy kérdező, nincs nálad semmi baj csak a világ tele van önértékelési zavaros és igénytelen hulladékokkal és egyre több, mint látod élőben vagy hsz-ben.

Ne add alább, nem éri meg;)

2022. jún. 19. 08:06
 6/29 anonim ***** válasza:
89%

Én sem tudom elviselni a cigit, a tetkó, piercing (pl. mell) még akár pluszt is adhat.

Engem ami külön zavar az a fokozott alkoholizmus, minden nap vedelünk valamit típusok, akiknek minden "easy" vagy "zsír", minden mondatot "b+, kva any.ad, g.ci"-vel kezdők, az igénytelenek akik büdösek és nem tudnak zuhanyozni, izzadásgátlót használni, naponta tonna hagymát és chilis babot zabálók (légpárnán ülők), fogat nem mosók, ill. az energiavámpírok.

2022. jún. 19. 08:09
 7/29 anonim ***** válasza:
26%

#3 Ha emiatt szardarab valaki, akkor te is megérdemled, hogy egyedül.

Nem tudom, hány évesek vagytok, de 16 évesen szoktak ilyen elvárásai és előítéletei az embernek. Aztán rájön, hogy a dohányzás meg a tetoválás kb. semmit nem árul el az ember jelleméről.

2022. jún. 19. 08:14
 8/29 anonim ***** válasza:
11%

7

Ja, te biztosan tudod, de legalább nem környékezett meg minket apuci, aki ilyen "csodalénnyé"formált téged:D

Az alkohol sem árul el semmit az ember jelleméről:DDD

2022. jún. 19. 08:20
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged ezek zavarnak, akkor zavarnak, nincs ebben semmi. A cigi engem is zavarna.
2022. jún. 19. 08:27
 10/29 A kérdező kommentje:

Kicsit csodálkozom a válaszok egy részén.

Azon pedig főleg,hogy amikor a sráccal találkoztam és köszöntem neki,ő ezt cigivel a szájában viszonozta.Illetve amikor így mondtam : " Ne haragudj,de nem látok esélyt többre,és sok sikert kívánok " egyből a q anyám a reakció.

Továbbra is cigizve ...

Amit megadok másnak,emberi tiszteletet azt el is várom ,mástól is.Sosem mondanék ilyet senkinek sem,még ha megbántanak akkor sem. Neki sem válaszoltam erre semmit, hátra arc és eljöttem.

Nem tinikről volt szó egyébként.Ez talán még szomorúbb...:(

2022. jún. 19. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!