Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértő, zavaró a bu.i szó?
Én meleg haverok előtt is simán bzizok, igazából a normálisabb embereket nem különösebben érdekli.
Jaj a 21.századnak, ahol már semmit nem lehet mondani...
Nem szeretem a szót, de ha nem célzottan egy melegre mondják azért mert meleg akkor nem lrdekel. Szokták ezt használni mindenféle helyezben, foegalmi dugóban vagy egy kasszánál a sorban pl. Söt én biszex vagyok, és még ha az emilett szot nem is használom, de a "kötsögg" szót (nem tudom erre van e itt centúra 😅) szoktam használni. Ez olyan mint az hogy van akit egy f@sz nak nevezek, mégis szeretem A f@szt 😂.
Nekem ezek amolyan egymás szinonimái. És nem azokra használom akikre eredetileg irányult a szó, hanem általánosságban azokra akik vállalhatatlanul viselkednek vagy magyarán bunk* p@rasztok. Na ezt jól megfogalmaztam 😆
"lőttem neki is 2 pofont, tudja kivel beszél."
Ja, egy batár nagy prosztóval ha nem lett volna egyértelmű enélkül is xd
#13 Ja, de pl valamit bziságnak nevezni vagy ilyesmi még nem igazán a vállalhatatlan kategória.
Valamiért manapság túlérzékeny fogyatékosnak lenni (na, mehet ám ezen is a sértődés, hajrá) nagyon elfogadott, csak éppen nem vezet sehová.
A mindenen felháborodás meg álszentség korát éljük, aminek semmi értelme.
"Ja, de pl valamit bziságnak nevezni vagy ilyesmi még nem igazán a vállalhatatlan kategória."
pont ez a lényeg. azt nevezem b.ziságnak, amire mérges vagyok és le akarom degradálni. a homoszexuális férfiismerőseimet pusztán azért, mert a saját nemükhöz vonzódnak, nem akarom ledegradálni, ezért rájuk nem használom ezt a szót. ők melegek.
ez olyan, hogy akkor mondod (vagy inkább gondolod) egy férfira vagy nőre, hogy egy f.sz vagy egy p.csa, ha mérges vagy rá a viselkedése miatt. normál esetben nem használod a szót, mert megvető.
"A mindenen felháborodás meg álszentség korát éljük, aminek semmi értelme."
mondja ezt valaki, aki teljesen fel van háborodva, mert nem elfogadott mindenféle helyzetben mindenféle kifejezés használata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!