Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértő, zavaró a bu.i szó?
Azért az is elég szánalmas amikor mindenféle hülyeség mentén “látens homoszexualitással” diagnosztizálnak másokat. Lehet tényleg LMBTQ barát, és sértőnek találja úgy általánosságban, csakúgy mint mások a niggerezést és attól nem lesznek “látens négerek” :D
A párkapcsolati nehézségeinek meg adott esetben meglehet semmi köze ehhez. Isten ments, hogy ilyen barátaim legyenek akikkel megosztom a párkapcsolati dolgaimat hátam mögött meg konspirálnak és “látens uziznak” miatta. :D Eci jó barát vagy mit ne mondjak xd
Amúgy meg az uzizás egy olyan dolog ami kontextustól függ, hogy sértőnek találom vagy nem. Nyilván egy pride ellentüntetésen, vagy egy homofób megszólalás közepette sértő, haverok között viccből elmegy. Azért elég negatív áthallása van a szónak (a gyks trágárságszűrő sem engedi át ha rendesen kiírom) , szóval mi amikor egymást uzizzuk akkor általában inkább csak iróniát, humort akarunk a mondandóba vinni. Szóval az a véleményem, hogy egy ismeretlen alapból rám ne hivatkozzon uziként, meg másra sem. Mint ahogy a feketékre sem illik niggerként, meg a fehéreket sem hívjuk Drakula ecinek.
én nem használom melegekre. ellenben használom káromkodásként vagy sértésként (irányultságtól függetlenül bárkire).
szerintem kb. olyan, mintha a "nő "helyett mindig "picsát" mondanál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!