Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élményeid vannak tesi, uszodai, edzés öltözőből?
Figyelt kérdés
Jó storykat várok! Ha összegyűlik pár, írok én is!2022. jún. 17. 08:56
11/13 anonim válasza:
Nekem az volt a kellemetlen, mikor egy csapattársamnak felállt rám a farka és közben kajánul vigyorgott rám. Akkor már tudtam róla, hogy meleg, de nem akartam elhinni. Na onnantól elhittem.
12/13 anonim válasza:
Egyszer mikor utolsó óránk volt a tesi, megkérdeztem egyik nagyon tetsző osztálytársamat, segítene-e abban, hogy megmossuk egymás hátát a zuhanyzóban. Vállvonogatva beleegyezett. Javasoltam, mi tusoljunk utoljára, hagyjuk a többieket előre. Újfent a vállát vonogatta, hogy neki mindegy, nem siet. Miután végeztek, a többiek elhúztak haza, mi pedig kettesben maradtunk. Úgy mostam a hátát, hogy a kezem egyre lentebb kalandozott. Szó nélkül hagyta. Semmi reakció. Először csak meg- megérintettem a fenekét, de még mindig semmi. Aztán már telibe mostam a fenekét, de azt is teljesen közönyösen fogadta. Hagytam a mosást és nyíltan fogdostam a hátsóját, végig a farpofák közt, a lyukát se hagyva ki. Továbbra sincs reakció. Se felháborodás, se biztatás. Illetve egy reakció volt, miután észrevette, hogy nekem merevedésem van, neki is felállt a farka. A fenék tapizás közben megérintettem a zacsiját hátulról. Erre se szólt semmit. Még többet fogdostam a farkát. Továbbra is közöny. Végül megmostam a farkát is, ami lényegében azt jelentette, hogy kivertem neki a tesi zuhanyzóban. A végén megtört a jég. Az elélvezés után megköszönte és azt mondta, tök jó volt, élete legjobb elélvezése. De nem viszonzott semmit. Hanem szélsebesen szégyenkezve távozott. Nem értettem. Ha ciki volt neki, miért hagyta? Későbbiekben próbáltam szóba hozni, de kerülte a témát. Csak annyit tudtam kiszedni belőle, hogy soha ilyesmi nem történt vele azelőtt. Már elkönyveltem, hogy egyszeri, érthetetlen, mázlis eset volt. Mígnem 2 hét múlva, mikor ugyanúgy az utolsó óra volt a tesi, magától, nagy zavarban megkérdezte, megmoshatja-e ő is a hátam? Naná! Akkor viszonozta, ugyanezt végigcsinálta velem. Utána én is kivertem neki. A további felvonásokra már nem a tesi öltözőben-zuhanyzóban került sor.
13/13 anonim válasza:
BJJ edzésen észrevettem, hogy egyik edzéstársam valószínűleg, szintén lábfétises, mert egyfolytában a lábakat, talpakat nézi. Direkt sokat beszélgettem vele edzés utána teremeben, hogy mi öltözzünk át utoljára, és az öltözőben odafordítottam a talpam felé, és megkérdezte, hogy rászagolhat-e. Kb fél órát kényeztette a talpam, szagolta, nyalta stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!