Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha nagyon jól néz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon jól néz ki a személyi edző?

Figyelt kérdés

Személyi edzővel fogok elkezdeni edzeni és lenne egy olyan itt, aki mivel az egyetemre járok így nagyon kedvezményesen adna órákat.

Viszont piszok jól néz ki mind arcra, mind testre. Kicsit zavarban is vagyok tőle.

Heteró.

Félek nem-e lesz erekcióm ha majd hozzám fog érni pl igazgatni közben.

Mit tegyek? Valahogy le lehet ezt küzdeni? Váltani nem akarok, mert pénzügyileg nem érné meg.

2021. máj. 26. 23:48
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Egyik barátnőm személyiedző, mesélt egykét kínos sztorit, de sose szokott ebből ügyet csinálni, pedig sok álló farkat, látott már.
2021. máj. 26. 23:53
 2/9 A kérdező kommentje:

Én értem, de itt azért mégiscsak férfi-férfi a dolog...

Bár elfogadó a melegekkel, meg nagyvárosi stb. De azért mégiscsak heteró és nem akarom őt se kellemetlen helyeztbe hozni.

2021. máj. 26. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Ja bocs nem láttam, hogy meleg kérdés. Sorry.
2021. máj. 26. 23:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, ne fantáziálj és ennyi. Én mindig tudtam tűrtőztetni magamat ilyen helyzetekben. Ha valaki hetero, akkor én rögtön elkönyvelem, hogy úgy sem történhetne meg vele semmi. Így kizárok mindenféle vágyat magamból. Nekem ez nagyon könnyen megy.
2021. máj. 27. 00:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy fantziáltam róla. De van szemem azért.
2021. máj. 27. 00:17
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
gondolj arra, hogy Fehéroroszországban vagy ÉSzak Koreában vagy , vagy az 1940 es évekbe vissza időutaztál.
2021. máj. 27. 01:10
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem fog állni. Ha tényleg edzel, akkor arra fogsz koncentrálni, plusz ha hozzád ér sem simogatni fog.
2021. máj. 27. 04:39
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
dugj vele
2021. máj. 27. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj erősen lányokra. Nekem ilyenkor mindig elmegy a libidóm és a botot is magával viszi amivel a nyomát üthetném. Ezzel párhuzamosan pedig kizárólag az edzésre figyelj, tárgyilagosan.
2021. máj. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!