Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 30 évesen személyi edzőnek...

30 évesen személyi edzőnek tanulni késő?

Figyelt kérdés

2021. máj. 25. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire vagy benne. Reálisan nézve szerintem elég kevés ember alkalmas 30 alatt arra, hogy edző legyen. Ha edzel régóta és képben vagy, akkor gyakorlatilag nem egy olyan hosszú út, hogy edző legyél, inkább azt kell megtanulnod, hogyan bánj emberekkel, hogyan add át a tudásod, illetve kell szerezni egy papírt, amivel legálisan végezheted ezt a tevékenységet.
2021. máj. 25. 18:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Természetesen papírral lenne és nem egy 2-3 hónapos OKJ tanfolyamról lenne szó.
2021. máj. 25. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha te nem érzed annak, akkor nem késő. Miért lenne az? Nevet és referenciát bőven szerezhetsz magadnak 30-40 évesen, ha meg lesz mit felmutatni, akkor utána még 70-80 évesen is lehetsz személyi edző.
2021. máj. 25. 18:39
 4/12 A kérdező kommentje:

Én bevallom azért tettem fel a kérdést, mert ma egy 22 éves srác közölte velem hogy 30 évesen ebben a szakmában már öreg lennék. A srác szavára nem adok teljes mértékben, hiszen tudok 1-3 dolgot biológiából, a test felépítését ők, az izmok működéséről stb, már csak a munkám miatt is, amire a srác nem tudott mit mondani amikor kérdeztem tőle hogy mikor milyen izmok dolgoznak és mi miért fontos. Viszont abba igaza van, hogy a plakátokon és mindenhol max 25 éves srácok szerepelnek és rájuk asszociálnak az emberek ha edzőről van szó.

Én személy szerint nem érzem magam öregnek 30 évesen, és nem gondolnám hogy öreg lennék hozzá. De ezért kérdezem a ti véleményeteket, hogy egy 30 évesen mennyire lenne egy ember hiteles.

2021. máj. 25. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Hülyeség amiről a gyerek beszélt, ne foglalkozz vele. 60 évesen is lehetsz hiteles edző, főleg hogy a mentális támogatás/felkészítés is ugyanúgy fontos része egy ilyen szerepkörnek.
2021. máj. 25. 19:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ebben kicsit már benne van az is, hogy kik képzik a célpiacot, de nem hiszem, hogy nagyon fiatalnak lenni annyira előnyös. Szerintem akinek van pénze, az már inkább egy olyan edzőt keres, aki érettebb és látszik, hogy van tudása, mint egy 22 éves srácot, aki igazából még nem egy felnőtt.

Én sokat tanultam edzőktől, de így belegondolva nem is tudom, hogy akiket igazán jónak tartok közülük van-e egyáltalán olyan, aki 40 alatt van és most nem a "dagadt erőemelő" kategóriáról beszélek, hanem igenis fitnesz és/vagy testépítés vonalról. Az meg, hogy babaarcú srácokat ráraknak a plakátra az tök jó, de ez így eddig modellkedés, emberekkel foglalkozni kicsit más kategória.

2021. máj. 25. 19:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Van nálunk a terembe egy 50 éves volt erőemelő, akit sose látok egyedül , mindig látok tanitvánnyal, ellenben egy testépítő versenyző aki fiatal, egyszer sem láttam tanitvánnyal.
2021. máj. 25. 19:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem járnék ilyen huszonéves gyerekhez, az fix.

50-hez közeledem, és direkt velem egy korosztályba tartozó edződ kerestem, és olyat, akinek normális végzettsége és tudása van, mert biológusként néha a hajam égnek áll attól a sok hülyeségtől, amit a teremben hallok...

Szóval nem, nem késő 30 évesen edzőnek lenni, a tudásod, eredményed számít, és az, hogy mennyire tudsz bánni az emberekkel. Ezek a képességek meg lehet, hogy a korral még fejlődnek is...

2021. máj. 25. 19:22
 9/12 anonim ***** válasza:
határ eset.
2021. máj. 25. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:
30 évesen fiatal vagy, nyugodtan képezd magad. Egyébként pedig fejben dől el minden (legalábbis nagyon sok dolog).
2021. máj. 25. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!