Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy beszóltak a külsődre társkeresőn? Hogy
reagáltad le?
Figyelt kérdés
Például legyen az alkat,arc...stb ami miatt beszólt valaki,vagy dobott..
Amiatt volt a kifogás,hogy korom ellenére nem vagyok dagadt, szőrös és kopasz daddy fazon.
Mert aki írt, azt hitte ilyen vagyok.Úgy gondolta aki 50 elmúlt az zömében már így néz ki...Ebben csalódott,mert nem vagyok öreges kinézet, sem megjelenésben,sem gondolkodásban.
Egyébként megfigyeltem,hogy a papás kinézetet társítják a 45-50 felettiekhez :)
53 F
2022. jún. 16. 06:05
2/12 anonim válasza:
Egyszer egy heteró sráccal beszélgettem statiszaként egy forgatáson, és előtte beszélgettem két idősebb emberrel és ez a fiatal, nem hitte el,hogy mennyi az-az idős ember... mert hogy az idősek lerobbanttak...
2022. jún. 17. 01:33
3/12 anonim válasza:
Azt mondta tetszik neki a nagy pocakom (nem nagy) le is tiltottam, szíven szúrt
2022. jún. 22. 11:19
4/12 anonim válasza:
Kulturáltan leokéztam és tudomásul vettem.
De onnantól nem is erőltettem tovább a társkeresést, amúgy is tudtam, hogy ronda vagyok.
2022. jún. 22. 18:59
5/12 anonim válasza:
Beszólások… én egyáltalán nem lepődök meg a mai világban, hogy némely férfi/nő buz.i lesz vagy leszbikus, mert dominánsabb nem csalódik a nőkben, a gyengébbik meg a férfiakban, utána vagy élete végéig vagy egyedül marad, mert màr elege van a hegekből, vagy pedig megbúzásodik, belezbul. Mondom ezt úgy hogy ellenzem az egész lmbtq marhasàgot, de a fent említett akárkiket komolyan megértem!!
F31….
2022. jún. 22. 22:45
6/12 anonim válasza:
Nemrég rá írtam egy 25 éves izmosabb pasira, én 18 vagyok (18-30 között keresett vékonyabb fiúkat). Szóval ráírtam, hogy tetszik, lenne e kedved ismerkedni, tök normálisan, bókoltam is neki. Erre visszaírt, hogy hagyjam békén, nagyon ronda vagyok, ha fizetnék, se akarna velem lenni. Ha tetszik nekem egy pasi, mindig pofára esek, pedig a barátaim, meg az öregebb korosztály szerint nagyon helyes vagyok. Szóval már tényleg nem értem.
2022. júl. 5. 13:28
7/12 anonim válasza:
A társkeresőn mindenféle iskolázottságú, jellemű ember előfordul, ráadásul a személyes jelenlét hiánya sokakat felbátorít, így sajnos az unintelligens megjegyzések, "beszólogatások" sem ritkák.
2022. júl. 5. 18:03
8/12 anonim válasza:
Kíváncsiságból felmentem az fb társkeresőre, van férjem, írtam is hogy csak beszélgetnék, barátkoznék. 1 hétig bírtam, pont ma töröltem le magam. Valaki rám írt így : Baszni miért nem akarsz??? 25n
2022. aug. 5. 15:39
9/12 anonim válasza:
Én nagyon sokszor megkaptam már olyan jelzőket, hogy karácsonyi malac vagyok, miért próbálkozok az ilyenek mint én úgyis magányra vannak ítélve stb… úgyhogy hallgattam rá és nem próbálkozom😅
2022. aug. 14. 09:48
10/12 anonim válasza:
Sok pasi szerint helyes vagyok, jól nézek ki (én ezt nem teljesen tudom így gondolni). Viszont többször volt olyan, hogy valakivel beszélgettem és amikor még nem küldtünk képet, de kérte, hogy írjam le, hogy nézek ki és ugye leírtam ezt, hogy mások helyesnek tartanak, akkor amikor eljutottunk a képküldésig, akkor ő meg benyögi, hogy szerinte meg nem vagyok az :D mert túl hosszú az orrom :D vagy mert nem tetszik ahogy épp áll a hajam... Szóval ilyen hülyeségeket. Közben ő meg bocsánat, de tényleg nem nézett ki jól (pocak, előnytelen arc, kopaszodás) de nem mondtam rá semmit, csak hogy sajnálom, hogy csalódott az orromban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!