Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a kedvenc anal pózotok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 22:36
1/13 anonim válasza:
Beleülni, és körbe pörögni rajta.
3/13 anonim válasza:
Lovagló, kutya leginkább, kizárólag aktívként. 23f
5/13 anonim válasza:
Lovagolni szeretek a legjobban, de a misszionáriust is nagyon kedvelem. Szeretek a párom szemébe nézni, miközben jól megdugja a popsim…
7/13 anonim válasza:
Szeretem, ha leszoritanak a hasamra és hátulról rendesen elkapnak :) szeretem érezni magamon, magamban a partnert.
8/13 anonim válasza:
Misszionárius kutya lovagló a kedvencem 23/p
9/13 anonim válasza:
Lovaglóban élvezem a legjobban,
háton térdek felhúzva összebújva akkor ha romantikusabban vagy lágyabban akarok kefélni
hátúlról meg ha keményen, rendesen megdugnak a seggem markolva
10/13 anonim válasza:
Jó dolog volt oldalt feküdni és hagyni, hogy hátulról átöleljen a partnerem, aztán ahogy a fenekemnél elkezd keményedni, úgy kezdi a szerszámával és a kezével a bejáratot szépen ellazítani. Egy idő után a farka nedvessége már sikosít is, és nem sokkal később oda illeszti a bejárathoz, majd kicsit megtolja, majd még jobban és elkezd behatolni.
Nekem ez a favorit. De már rég történt ilyen velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!