Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiuk mikor volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk mikor volt az első megomlesetek? Hogyan volt? Hány évesen?

Figyelt kérdés
Buktatok le közben?
2022. jún. 10. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10?
2022. jún. 11. 15:01
 12/18 anonim ***** válasza:
12%
Nekem egy idősebb fiú kiverte majd utána tökön rúgott... orgazmus után a tökön rúgás is jól esett. :)
2022. jún. 11. 18:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen már rendszeresen recskáztam, akkor még magömlés nélkül.

Aztán hónapokkal később az egyik ilyen alkalommal jött először, aminek jönnie kell, de még akkor egész kevés.

2022. jún. 11. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen jött először cucc. Nagyon állt csak úgy spontán és ahogy simogattam, huzogattam a fitymámat, elsült.
2022. jún. 13. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:
8%
Miért akarod tudni, sérült vagy?
2022. jún. 13. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen már húzgáltam!

Osztálytársam mutatta mert leste a báttyát állandóan!

De cucc nem volt.

12 évesen állandóan a tusolóval izgattam a fütyköst és egyszer csak miközben lüktetett elkezdett ömleni belőle a lüktetés közben.

Az egész víz olyan lett mint a tojásleves!

Aztán újra kellett tusolnom!

Minden este toltam.

14 éves voltam mikor áttéetem a sima masztira!

2022. jún. 16. 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:
96%

Asszem 6as koromban vertem ki elöször.

Viszont nem jött még semmi, csak előváladék jött kissé lassan és buborékokkal. Akkor még a farkam sem nőtt még meg, csak vékony kis pöcsömet húzogattam, talán még szőrös sem voltam.

Akkor ráéreztem az izére. Onnantól folyamatosan vertem amikor tehettem.

Viszont hogy mikortól lett sok ondóm nem emlékszem csak arra hogy egyre jobban zavart hogy tele vagyok g3civel mindenhol. Onnantól használtam zsebkendőt.

Most már viszont élezem hogy rengeteg g3cit spriccelek. Nem csak élvezem hanem büszke is vagyok rá.

2022. jún. 24. 11:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
12 éves lehettem, amikor az ágyamon ülve húzogattam, mert felállt. Egy idő múlva egy kicsit forró érzete volt, aztán hirtelen elsült, és egy szép nagy spricc kijött egészben, kicsit meg is ijedtem tőle, pedig már vártam, hogy történhet valami.
2022. jún. 24. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!