Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináltok olyankor, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok olyankor, ha egy lánynak látszólagosan tetszettek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki kasszáknál dolgozik az egyik áruházában ahová gyakran járok, és ha hozzá megyek fizetni, akkor lehet látni rajta, hogy ideges mert épp én állok előtte. Az olyan idegességről van szó amit én is tapasztalok ha bejön nekem egy fiú. Mit kéne ilyenkor tennem? Van erre valamilyen megfelelő módszer amivel nem bántom meg a lányt és nem adok neki hamis reményt?
2022. jún. 6. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell tenned. Nem ismerősöd, nem a kollégád, nem tartozol neki semmivel.
2022. jún. 6. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fizess készpénzzel, rengeteg apróval. Ebből érteni fog.
2022. jún. 6. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
4%
Márpedig nem kéne kihagynod ezt a lehetőséget. Ilyen voltam én is, egy csomó nőnek kellettem volna 20 éves korom előtt, azt mindig kihagytam. Azóta meg tok8 nilyen csak legyen meg a nő
2022. jún. 6. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
98%

Te figyelj, még a heteró csávóknak se jön be minden nő, és ha barátnőjük van, akkor se fognak összeállni a ramdom kasszás lánnyal csak mert az szépen néz rájuk.

(azok a gyökerek kivételével akik a legyet is röptében, de ez nem az átlag hanem a kivétel)

A dolog lényege, hogy nem kell megindokolnod, és nem kell úgyérezned, hogy kiszúrtál vele vagy hogy esélyt kéne adnod.

Nem az eseted. Ennyi.

Gondolom Grinderen is van 1000 meg egy csávó akit bottal se, nekik se tartozol se magyarázattal, se eséllyel.

2022. jún. 6. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Viszont attól tartok, hogy esteleg ő fog lépni és el fog akarni hívni valahová. Volt egyszer egy eset ezzel a lánnyal, amikor több dolgot vettem és azt hittem mindent fel szkennelt amit vettem, de fizetés után megállított mert kihagyott egy dolgot amit aztán külön kellett fizetnem, úgy érzem ezt azért csinálta mert lehet azt hitte hosszabb beszélgetést folytatok majd vele. Még sohasem volt senki akinek bejöttem volna, vagy legalábbis nem tudok róla. Karantén óta eléggé megváltoztam testileg, fogytam kicsit izmosabb a testem és a stílusom is kialakult, meg többet is járok ki. Nem szeretném rossz helyzetbe hozni őt, ha esteleg el hívna valahová és mondjuk oda adná a telefonszámát, akkor az okés lenne ha csak üzenet keresztül utasítom el őt? Nem szeretném, hogy megalázóan érezze magát, főleg olyankor ha mögöttem várnak az emberek.
2022. jún. 6. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz coming outolni neki, ezt meg lehet oldani kedvesen, tisztelettel.

"Nagyon kedves vagy, de van valakim"

"Bocsi, de valaki másba nagyon szerelmes vagyok, vele ismerkedem"

"Jelenleg nem keresek senkit, nincs időm randizni"

Vagy ha nem érdekel mert csak egy kasszás csaj, aki nem ismer se téged, se senkit aki ismerne, esetleg megmondhatod neki hogy más irányba húz a szíved.

Úgyse fogja tudni elmondani senkinek...

2022. jún. 6. 17:36
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 köszi a választ, ha esteleg megkérdi tőlem, akkor meg mondom neki, hogy

"Nagyon kedves vagy, de van valakim"

Valahogy ez a válasz meg sem fordult a fejemben. Amúgy nem azzal van probléma, hogy kasszás csaj, mert amúgy nagyon kedvesnek tűnik, de csak barátként tudnék gondolni rá.

2022. jún. 6. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondtam a kasszást, hogy még nem is haver/barát, csak futó ismeretség valahonnan
2022. jún. 6. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!