Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A street workout pályákon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A street workout pályákon edzegető 18-20 év körüli fiúkkal hogyan ismerkednétek, ha teljesen idegenek, de egyik-másik igencsak bejövős?

Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Mennék kda edzeni, és ha abbahagyta az edzést csak azután kezdenék vele beszélni. Kérdeznék tőle pár dolgot, például megdicsérném milyen jó kondícióban van és kérdezném mennyit tartott kiépítenie ilyen jó testet. Vagy őszintén akár mit kérdeznék tőle, aztán onnantól a másik fél az akitől függ az egész, ha ő is barátkozni fog akarni, akkor barátok lesztek, ha nem, akkor nem.
2022. jún. 5. 23:32
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

"kérdezném mennyit tartott kiépítenie ilyen jó testet"

Csak Isten ments, hogy így kérdezd mert csöppet gyanús lesz :D

2022. jún. 6. 11:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért lenne gyanús? Egy hetero srácot is érdekelhet ez, nem?
2022. jún. 6. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez normális kérdés nem gyanús. Az lenne gyanús ha a "jó" helyett valami olyan szóra helyetesítene, h "sexy".
2022. jún. 6. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

4: Evidens, hogy úgy meg főleg nem nyitunk :D Az is más kérdés, hogy egy haverodnak hogy tálalsz valamit, meg egy idegennek. Van aki lazán veszi, a jó testezést egy idegentől edzés közben/után aki csak úgy random odajött, hozzá beszélgetni, de hidd el van bőven aki furcsákat fog gondolni rólad.

Sokkal jobban veszi ki magát, ha nem a testét dicséred, hanem a teljesítményét. Egy "Annak a gyakorlatnak amit csináltál mi a neve? Szeretnék rákeresni, van pár tipped hozzá?... Ja köszi, amúgy elég jól nyomod, mióta csinálod?" azért kevesebb félreértésre ad okot, mint a de jó tested van. De felőlem aztán azt mondasz amit akarsz.

2022. jún. 6. 16:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg a melegek állandóan azt hiszik, hogy a heterok mind hülyék és nem esik le nekik ha valaki rájuk van állva, csak mert biztos eszébe nem jut egy férfiról. Nekem volt egy haverom (hetero) akit régebb óta ismertem, tudtam hogy erősen jobboldali ezért nem voltam out előtte, de egyébként jól kijöttünk. Egyszer áthívtam közös kerti programra ahol ott volt a lakótársam is aki szintén meleg. Ő meg van győződve róla, hogy rajta nem látszik hogy meleg mert nagyon férfias, amúgy aki nem hülye 10 perc alatt kiszúrja. A másik hogy nem tudja nem produkálni ha egy olyan srác van a közelben aki neki bejön. Így is tett, be nem állt a szája annyit beszélgetett a gyerekkel, meg bejelölhetlek fb-n, meg minden? Igen, persze, köszi mindent haverom elment, aztán soha többet nem is jelentkezett. Kiszimatolta hogy ez azért már több mint barátságos, aztán gondolom egy meleg párnak nézett minket mert tudta hogy évek óta mindenhova együtt költözünk, ezért lekopott.
2022. jún. 6. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:
98%
Nem fog egy se összejönni. Ne ott próbálkozz. Rómeón! Én is ott találtam ilyen fiúkát :)
2022. jún. 6. 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

#7es

Dejó neked, veled szóbaállnak😄 18 éves, 70kgos srác vagyok, világos kék szemmel. Egoistán fog hangzani, de nem tudom miért, sokak szerint helyes is vagyok😅

2022. jún. 7. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok meleg, de sokat edzek szabadtéren

Szerintem simán oda lehet menni, ismerkedni, aztán kiderül, ki nyitott rá és ki nem

2022. jún. 7. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Így mondjad neki.

2023. febr. 1. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!