Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla ha egy 20-on éves kíváncsi fiú kipróbálja a szexet egy másik fiúval?
Figyelt kérdés
Alapvetően a lányokat szereti de mindig is izgatta milyen lehet egy fiúval szexelni. Anál,orál szájbaélvezés stb.2022. jún. 5. 18:37
12/18 anonim válasza:
Van, aki a cigivel van így... Van, aki kipróbálja, van, aki nem. Van, aki rászokik, mert bejött neki, van, aki meg nem. A kíváncsiság sokszor hajtja előre a világot, de nem mindig.
13/18 anonim válasza:
Ki kell próbálni minél hamarabb!!
Èlvezni fogod:)
14/18 anonim válasza:
Attól, hogy kipróbálja nem feltétlen biszex vagy meleg, csak akkor ha bejött neki a dolog.
15/18 anonim válasza:
Rövid az élet, ki kell próbálni minden izgalmasat. :)
A szájbaélvezéssel viszont óvatosan, mert lehet, hogy ízre nem fog tetszeni és akkora mennyiségnél elég kellemetlen is lehet. Ha már az izgalmas dolgok kipróbálásánál tartunk, javaslom, hogy ízleld meg a saját kantejedet, akkor nem érhet meglepetés. :)
16/18 anonim válasza:
Azt, hogy tök jó, hogy ki meri próbálni.
17/18 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok. Olvasgatom a szexualitás kérdéseket és elgondolkoztam, hogy oké 1x nézzük meg fiúval is. Max nem fog felállni. De legalább tudom... Csak hát akire írtam egyből képet akart...
18/18 anonim válasza:
Azt hogy elkapnám a kis seggét😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!