Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb srácok nektek bejönnek a 30 felettiek?
Ölellek Benneteket, fiatalok ! Legyen sikeres és boldog az életetek!
Egy ötvenes
31 vagyok. Meglepően sok fiatal sráccal találkoztam. Írtak, beszélgettünk és lett szex. Nem minden ítéli el, de ezt ha ismerkedsz te is tudod...
Megjegyzem írhatnak nyugodtan fiatalabbak ha olvassák :)
Nem mondtam hogy nincs. Csak hogy a többségnek idős már a 30.
Így van. Szívejoga mindenkinek. Nem csak a fiatalnak.
Sosem mondanám senkinek,hogy " gondolj bele,mert te is leszel 40 feletti ". Ezt kissé öreges és megcsontosodott szemléletnek tartom.
Mindenkinek van egyéni ízlése,nézete és szerez tapasztalatot is.Sem rá beszélni,sem lebeszélni nem kell senkit ...úgyis dönt,ha oda jut !
Két ember között a megértés, szimpátia és egyéb amúgy sem korfuggő. Ezt nyugodtan elmondhatom, tanúsíthatom.
53F
Én 36 vagyok, még nem sok fiatallal volt dolgom.
Lehet mert mindenkivel nem fekszek le?
De attól még régen voltam már valakivel is, ideje lenne ha valaki esetleg leápolna.
36f
Ha van kedved ismerkedni, írj privátban😉 kedves, barátságos ember vagyok. Vékony testalkatom van, de járok edzeni, ami picit még is látszik már.
Utóbbi időben jobban vonzódok a 30 feletti aktívokhoz, mert a fiatalok nagyon komolytalanok és lehetetlen velük bármire is jutni.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!