Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok ti milyen szerepet vállaltok az ágyban?
Figyelt kérdés
Aktív/uni/passzív. Barátaim szerint ugyanis passzív van több. Én aktívként azt érzem hogy aktív van több.2022. jún. 3. 06:38
11/17 Attis7902 válasza:
Én még most nyitogatom a szárnyaimat kipróbálnám mindkét oldalt és utána eldől az is lehet uni leszek persze ha végre valaki felavatna
12/17 anonim válasza:
Uni vagyok, de a passzív szerepet kicsit jobban szeretem.
36f
13/17 anonim válasza:
Aktív vagyok, mindig is ez voltam.
És nem hiszem,hogy mi lennénk többen, ahogy olvasom, hallom passzív van több. De nehéz ezt eldönteni,mert általában szándékban passzívak csak, megvalósításban nem. Max két levél és tipli..:)
17/17 anonim válasza:
Othello ,Tony Montana, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!