Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk aktívak, unik, passzívak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk aktívak, unik, passzívak, mi volt a legr*banc*bb dolgaitok szex téren?

Figyelt kérdés
Kort, nemet, preferenciát és orientációt is írjatok.

2022. jún. 2. 12:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Az akkori barátommal, és két másik haverjával együtt orgiáztunk. Három aktív, és én passzív. Elég nagy ri-bancnak éreztem magam reggelre. Akkor 18 voltam.
2022. jún. 2. 12:53
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Egy héten belül 3srácot fektettem meg kapcsolatot szerettem volna, de mindegyik pucsítva várt. A negyediket lemondtam.

Azon gondolkodtam én vagyok a ribi vagy a világ az.

2022. jún. 2. 13:32
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

2-es, ha kapcsolatot akarsz, de megrakod csak úgy a srácokat akkor nemcsak a világ a ribi.

Nekem aztán pucsíthatna akárki, otthagynám.

Mert aki egynek pucsít, az másnak is...

2022. jún. 2. 13:39
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Talán nem valami nagy dolog, de egyszer egy sráccal lefeküdtem mindössze pár óra Tinder-ismerkedés után. Helyes volt, és igazán kiéhezett voltam, így belementem.

F28 passzív.

2022. jún. 2. 13:40
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Egy ideje szerveztem talikat. 1 napra jött össze a 3 tali. Így 1 nap 3 srác szopott le. Másnap szégyeltem magam de ez van. Megtörtént. Mind akart újabb talit.
2022. jún. 2. 13:49
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Egy fiút használtam. Ő azt kérte hogy kezeljem így. Pofon, mélytorok, szopatás, köpés, stb. Nagyon élveztem. 6x volt vele tali később. Ha Pesten jár mindig ír. Nagyon élvezi meg én is.
2022. jún. 2. 14:09
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Elindultam este 10-kor, 10%-os akksival hogy kiülök egy padra, és ameddig le nem merülök felszedek egy palit romeo-n akivel éjszakázhatok, így megcsalva a párom. A dolog összejött, a pali akit felszedtem viszont csak képről tetszett, élőbe már nem annyira. De így is reggelig szoptuk egymást majd hazamentem.
2022. jún. 2. 15:32
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Női ruhába kellett öltözzek (ki volt készítve nála) és úgy megdugjam meg hagyni hogy szopjon és a lábam masszírozza harisnyában. Érdekes volt.
2022. jún. 3. 06:35
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Egy nap alatt három vadidegen pasit is leszoptam. Mind a 3 a számban is ment el.
2022. jún. 3. 11:11
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Egy buli utáni gangbang 2 passzív 6 aktív.

Én az egyik passzív voltam, másnap minden lukamból csöpögött az anyag, de naggyon élveztem.😉

2022. jún. 4. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!