Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk aktívak, unik, passzívak, mi volt a legr*banc*bb dolgaitok szex téren?
Figyelt kérdés
Kort, nemet, preferenciát és orientációt is írjatok.2022. jún. 2. 12:37
1/14 anonim válasza:
Az akkori barátommal, és két másik haverjával együtt orgiáztunk. Három aktív, és én passzív. Elég nagy ri-bancnak éreztem magam reggelre. Akkor 18 voltam.
2/14 anonim válasza:
Egy héten belül 3srácot fektettem meg kapcsolatot szerettem volna, de mindegyik pucsítva várt. A negyediket lemondtam.
Azon gondolkodtam én vagyok a ribi vagy a világ az.
3/14 anonim válasza:
2-es, ha kapcsolatot akarsz, de megrakod csak úgy a srácokat akkor nemcsak a világ a ribi.
Nekem aztán pucsíthatna akárki, otthagynám.
Mert aki egynek pucsít, az másnak is...
4/14 anonim válasza:
Talán nem valami nagy dolog, de egyszer egy sráccal lefeküdtem mindössze pár óra Tinder-ismerkedés után. Helyes volt, és igazán kiéhezett voltam, így belementem.
F28 passzív.
5/14 anonim válasza:
Egy ideje szerveztem talikat. 1 napra jött össze a 3 tali. Így 1 nap 3 srác szopott le. Másnap szégyeltem magam de ez van. Megtörtént. Mind akart újabb talit.
6/14 anonim válasza:
Egy fiút használtam. Ő azt kérte hogy kezeljem így. Pofon, mélytorok, szopatás, köpés, stb. Nagyon élveztem. 6x volt vele tali később. Ha Pesten jár mindig ír. Nagyon élvezi meg én is.
7/14 anonim válasza:
Elindultam este 10-kor, 10%-os akksival hogy kiülök egy padra, és ameddig le nem merülök felszedek egy palit romeo-n akivel éjszakázhatok, így megcsalva a párom. A dolog összejött, a pali akit felszedtem viszont csak képről tetszett, élőbe már nem annyira. De így is reggelig szoptuk egymást majd hazamentem.
8/14 anonim válasza:
Női ruhába kellett öltözzek (ki volt készítve nála) és úgy megdugjam meg hagyni hogy szopjon és a lábam masszírozza harisnyában. Érdekes volt.
9/14 anonim válasza:
Egy nap alatt három vadidegen pasit is leszoptam. Mind a 3 a számban is ment el.
10/14 anonim válasza:
Egy buli utáni gangbang 2 passzív 6 aktív.
Én az egyik passzív voltam, másnap minden lukamból csöpögött az anyag, de naggyon élveztem.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!