Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktív vagy a passzív srácoknak van szerintetek több partnere?
Figyelt kérdés
Azaz melyik szerintetek a kicsapongóbb?2022. jún. 2. 11:43
1/9 anonim válasza:
En aktiv illetve passziv szerepben is szeretek lenni, de tobb aktiv partnerem volt mar, szoval ebbol az a kovetkeztetesem hogy passzivoknak tobb a partnere
2/9 anonim válasza:
Fiatalon a passzívnak
Idősebben az aktívnak
3/9 anonim válasza:
Utolsót cáfolom.
Középkorúan sincs tolongás :)
Egy aktív
4/9 anonim válasza:
Aktív 37 éves vagyok. Nem érzem azt hogy ne lenne kapás. Sok srác ír. Szerintem sok múlik azon az ember milyen igényeket támaszt. Nekem most a 23 alattiak írnak folyton meg a nálam idősebbek.
5/9 anonim válasza:
Ja és annak van több aki olyan. Nem. A vagy p kérdése. Ismerek olyan passzívat akinek 3 volt míg olyat akinek 100 felett. Ugyanez aktívban.
6/9 steven95 válasza:
Csak akkor lehet átlagban több partnere az egyik oldalnak ha a másik oldalon többen vannak. Tehát ha minden passzívnak 3 partenere van átlag, és minden aktívnak 2 átlagban, akkor 1,5ször több aktív kell, hogy legyen...
7/9 anonim válasza:
Hat en passziv vagyok a baratom aktiv... fiatalon (30 eves vagyok), nekem rengeteg partneren volt...
Most igy ,,idosebben" a baratomnak vannak tobb jelentkezok...
8/9 anonim válasza:
Dugásban kizárólag aktív vagyok,viszont én is szeretek szopni.Sok stabil
partnerem van,de egy sem full passzív.
9/9 anonim válasza:
Általában a passzívak a kicsapongóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!