Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok el tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok el tudtok élvezni csak attól hogy dugnak titeket?

Figyelt kérdés
Nekem eddig 2 srác volt aki miközben dugtam elélvezett magától. Nagyon izgató volt de érdekelne vajon ez csak szerencse vagy van akinek mindig megy?
2022. máj. 29. 12:53
1 2
 11/16 NNNándi ***** válasza:
100%
A farok méret nem számit. Élveztem már el 15cm-estől is meg 18 cm-estől is. Ha jól eltlálja a tempót a ritmust én már attól is eltudok menni.
2022. máj. 30. 07:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. jún. 4. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is eltudok és mi fog az történik és tök jó érzés és ha már közel járok nagyon jó ha tempósan csinálja és olyan jo
2022. okt. 6. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
attól még nem de attól igen hogy nyalt
2022. okt. 6. 14:04
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Nekem csak dildoval sikerült egyszer, de az nagyon jó érzés volt. Sem előtte, sem utána nem élveztem még akkorát sajnos...
2022. okt. 6. 16:36
 16/16 Eper Milós ***** válasza:
87%
Nem jellemző sajnos. Volt már példa nálam is passzív partnereimnél. Ami nekem is nagyon tetszett, amikor egy kezdő bi srácot dugtam és prosztata orgazmusa lett. Dőlt belőle az anyag pedig nem állt rendesen a serszáma, kétségbe volt esve hogy mik ez, de majd elájult az élvezettől. Ővele gyakran előfordul, vagy csak éppen hozzáér a farkához és kész. Ez szerintem mindkét féltől függ. Póz, méret, technika, és persze libidó.
2022. okt. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!