Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok el tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok el tudtok élvezni csak attól hogy dugnak titeket?

Figyelt kérdés
Nekem eddig 2 srác volt aki miközben dugtam elélvezett magától. Nagyon izgató volt de érdekelne vajon ez csak szerencse vagy van akinek mindig megy?
2022. máj. 29. 12:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom, sajnos még nem próbáltam.
2022. máj. 29. 13:09
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Volt már ilyen, de azért nem mindig. Függ erősen a partner hozzáértésétől, illetve méretétől is. Egyébként abban egyetértek, hogy a legjobb dolog így elmenni. A passzívnak is, meg persze az aktív számára is nagyon izgató lehet.
2022. máj. 29. 13:20
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Előfordult már többször, de nem mindig sikerül.
2022. máj. 29. 13:59
 4/16 A kérdező kommentje:
Mi a trükk? Akarom hogy sok ilyen legyen.
2022. máj. 29. 14:18
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Igen majdnem mindig így megyek el.

Trükk az nincs, kívánni kell nagyon, sok előjáték síkosítás hogy ne fájjon és az aktív úgy csinálja ahogy neked a legintenzívebb az érzés (ami nem feltétlen az a ritmus ami neki a legjobb lenne). Azt hogy neked mi és hogy jó masztival tudod kikísérletezni. Nekem amikor már közel vagyok a vad/gyors dugás egyáltalán nem jó hanem lassú lökések úgy hogy majdnem kihúzza és visszatolja. Vagy szintén a végén pici mozdulatok úgy hogy folyamatosan hozzáér a prosztatámhoz.

2022. máj. 29. 14:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy sikerült, hogy közben a hasához dörzsöltem a farkam.
2022. máj. 29. 14:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
ritkán, de van hogy sikerül
2022. máj. 29. 15:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
El igen
2022. máj. 29. 18:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

En el tudok, de erre szerintem eleg keves passziv srac kepes. Nekem hatalmas orgazmus egy ilyen, es sok aktiv sracnal lattam mar, hogy Nekik is hihetetlen elmenyt ad egy ilyen elvezesem. ;) Viszont nem minden alkalommal jon ossze nalam sem, altalaban kell egy kis kihagyas, meg nagyobb felizgulas is a szexre, es meg az aktiv srac reszerol is fontos a farokmeret es a technika is.

28/F

2022. máj. 29. 21:32
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Hat nekem neha sikerult... de bevallom elotta napokig nem volt szex vagy nem nyultam magamhoz.. hatalmas nagy izgalom es elvezet kell.. nalunk a baratomnak 17 cm es lefele kunkorodo..... hatalmasakat lok rajtam amit en szeretek.. es elvezem es hangot is adok hozza... mondjuk nem tudom de nalunk volt h o prosztata masszast csinalt rajtam es en nem nyultam magamhoz es ugy mentem el... ezt igy probald ki lehet ugy is megy..
2022. máj. 29. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!