Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Manapság miért nem divat már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nem divat már kapcsolatban lenni, miért alkalmit akar csak a legtöbb?

Figyelt kérdés
Kimondottan vágyom arra, hogy találjak egy olyan srácot, akivel komolyabban együtt lehetek, akit szerethetek és nem csak a szexről szólna az egész. De siralmas, amit látok. A legtöbb, ha megtudja, hogy komolyabbat keresek, akkor vagy ignorál, vagy letilt.
2022. máj. 27. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Sokat csalódnak a kapcsolatokban, vagy csak egyet, ami után már nem akarnak elköteleződni. Most lett vége egy 1 év 3 hónapos kapcsolatomnak, egy ideig most én sem szeretnék együtt lenni senkivel.
2022. máj. 27. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Azért lehet ilyet találni bár nem egyszerű.
2022. máj. 27. 13:25
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
100 évvel ezelőtt is ez volt, 1000 évvel ezelőtt is, a hetero kapcsolatokban is. A férfiak már csak ilyenek szeretnek dugni, s szeretik az elkötelezettség nélküli szexet mi ebben a meglepő? Sokan akarnak alkalmit, de senki sincs rákényszerítve hogy ebbe belemenjen (aki műveli az meg legyen olyan jófej hogy használ gumit az STD-k miatt).
2022. máj. 27. 13:43
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Felgyorsult világunkban más az értékrend. Gyors kielégülés, majd jöhet a következő. Aki nem ezt keresi, sajnos nagy bajban van. Tudom/érzem....
2022. máj. 27. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem igaz. Az arány lehet magas de csak mert fiatalok vagyunk de sokan akarnak kapcsolatot.
2022. máj. 27. 15:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyik korosztály sem akar már tartós kapcsolatot.Sőt, mivel próbálnék ismerkedni, azt látom,hogy az érzelmeket nem vállalják fel, vagy megijednek tőle.

Ha nem szex-szel indít valaki, akkor otthagyják,kicikizik, mert ugye csak és kizárólag a szex a kapcsolat motorja.

Aki pedig kapcsolatot szeretne, az vagy az ország másik végében él,vagy más objektív probléma van.

Nagyon ritka, hogy lakóhelyben,korban, felfogásban összeillő emberek tartósan egymásra találjanak.DE még ez sem garancia a hűségre , a komolyságra.

Tapasztalatból írom,hogy pont abban csalódtam, iszonyatosan nagyot,aki a legnagyobb szerelmem volt.Legalábbis én úgy gondoltam.

Másik csalódás az,hogy olyanok hangoztatják a tartós kapcsolatot,akik aztán mindenféle perverz dolgot,stb, hoznak elő. Jó színészek.

Nehéz dolog ez nagyon, nem csodálom,hogy sokunknak a kedvét, hangulatát,hozzáállását megtöri ez a tendencia...

53 F/Bp

2022. máj. 27. 16:18
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Meg az már rég baj, ha "divatból" történik ez. :D Egyszerűen csak ki kell dobálni az embereket és annyi. Nyilván ezt úgy értem, hogyha nem egyeznek a nézetek ilyen téren, akkor el kell búcsúzni. Nem kell haragudni a másikra, csak lefosni és kész. Előbb-utóbb úgy is mindenki akar kapcsolatot. Férfiak egyébként is jóval lassabban érnek a nőknél, ez mindig is így volt. Tesztoszteron miatt van az is, hogy jóval nagyobb a szexuális vágy bennünk, mint a nőkben. Ennyi az oka, nem kell azért annyira túlbonyolítani az embereket. Nem kell elfelejteni, hogy csak egy biológiai rendszer vagyunk, semmi más. Az is a természetesség része, hogy szociális közösségben élünk, mivel az agyunknak szüksége van ezekre az ingerekre. És ez párkapcsolatnál is így működik. Mindenki vágyni fog arra, hogy legyen valaki mellette, csak egyénfüggő, hogy kinek mikor jön el ez az idő. Nyilván a sok szexfüggőt, stb, azt nem vonom ide, mert az veszett ügy, amíg nincs kikezelve.
2022. máj. 27. 16:20
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
En mar feladtam. Mindenki dugasra jatszik. Mar nehany emberbol annyira kiabrandultam az idok soran, hogy ugy dontottem inkabb dogoljek meg egyedul mar leszarom. Mindenkinek itt sir a szaja, aztan az osszes ugyanolyan. Normalis barati kapcsolatot nem lehet talalni, nem meg romantikus kapcsolatot. Itt valaki nem fekszik ket perc utan a masikkal ossze, mar offoltak is. Igy allunk..
2022. máj. 27. 17:26
 9/12 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem (és ez tényleg csak az én szubjektív véleményem) lehet találni, csak egyrészt nem gyakori, másrészt nem is annyira mainstream hosszútávú párkapcsolatban lenni manapság. Ha pl. csak Instán körülnézek, a fősodor az, hogy szexi kigyúrt csávók hihetetlenül jól érzik magukat egyedül, vagy pl. a meleg meme-ek szerintem elsöprő többségben a grindr és alkalmizás témáját dolgozzák fel. Ebben a narratívumban egyértelműen pozitívan jelenik meg a szingliség. Ugyanakkor, ott van az a csendes kisebbség (vagy legalábbis kissebbségnek ható csoport), aki párkapcsolatban van vagy szeretne lenni, és számukra nem a promiszkuitás az érték. Szerintem azért fontos azt is elmondani, hogy habár csendesek, de nem láthatatlanok, ezt a csoportot is képviselik a közösségi médiában (pl. YT-ról PJ&Thomas, vagy gyerek nélkül Tyler&Todd, magyar oldalról Pál Marciék, stb.), csak szerintem nehezebb őket észre venni, nem olyan hangosak. Szerintem mindez lecsapódik a hétköznapi átlagos ember szintjén is.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy a férfi nem más mint egy biológiai lény, aki nem képes elköteleződni és csak virágról virágra akar szállni, megállapodni nem tud természeténél fogva. Szerintem ez nem egy magyarázat, hanem a kötődési probléma tünete, amit ha feltár az egyén (mondjuk egy pszichológussal) és dolgozik magán, akkor önmaga is sokkal teljesebb életet tud élni.

A saját tapasztalatom szerint az, ha nyíltan, már a 0. lépésben kommunikálom, hogy LTR-t szeretnék, már önmagában sok habi csávót kiszűr. Na meg, amíg egyedül nem érzem jól magam, addig párkapcsolatban biztos nem fogom.

2022. máj. 27. 21:03
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Lehet találni. Netflixen, meg ósdi mesekönyvekben, ja. :D
2022. máj. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!