Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha zsarol?
Figyelt kérdés
Egy sráccal taliztam kb 2 hónapja. Azonban nem sikerült jól így le akartam zárni. Viszont tudja, hogy nem tudják rólam és nem akarom, hogy kiderüljön. Viszont ha nem szexelek vele akkor azt mondja elmondja a barátaimnak mert valahogy kiderítette a facebookomat. Logikusan nem fogom feljelenteni mert akkor kiderül otthon. Bármi más ötlet?2022. máj. 27. 08:10
1/15 anonim válasza:
Hát akkor sajna marad hogy megteszed... Hány éves vagy? És a másik? Milyen gyakran kell és mit tenni? Tuti gáz ha kiderül?
2/15 anonim válasza:
Itt is jártak páran így:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Sajna sose ér véget ha hagyod...
3/15 A kérdező kommentje:
Kaptam pár privit. IDE írjatok tippeket köszi!
2022. máj. 27. 08:35
4/15 steven95 válasza:
Mentsd el az üzeneteit. Ha elmondja és kiderül rólad, akkor mész feljelenti a rendőrséen -akkor már úgy is mindegy. Ez kimeríti teljesen a szexualis kényszerítés és zakltás fogalmait. Ezt elmondod neki. Aztán örökre ignorálod!! A zaklatókat csak ignorálással lehetlegyőzni.. Es attól hogy állítólag tudja a facebookod a facebookismerőseid nem biztos hogy látja..persze meglehet.
5/15 anonim válasza:
Mivel nem tudja bizonyítani, ezért 💩d le.
6/15 anonim válasza:
Ez elég erős zsarolásnak számít. Gyűjts bizonyítékokat és írd meg neki, hogy amennyiben nem hagy békén abban az esetben benyújtod ezt a rendőrségnek. Egyébként az hogy felhelentesz valakit miért derülne ki otthon? Felnőtt vagy, csak rád tartozik a dolog.
Egyébként tiltsad le hogy lássa bárki az ismerőseidet facebookon. Mások posztolását vagy megjelölését is átteheted arra hogy neked ellenőrizned kell előtte. Kommenteket is át tudod "csak ismerős" re rakni.
7/15 anonim válasza:
2 évig szoptam szószerint. Mikor már a barátait is kellett sőt volt hogy előttük megdugott vagy azok engem egyszer kikészültem. Inkább mondtam hogy mondja el nem érdekel. De helyette csak fenyegetett meg a lakásunk előtt várt reggel. Sajna buta voltam hogy hagytam.
8/15 anonim válasza:
Kellett neked divatb...nak lenned... Te bajod!
9/15 anonim válasza:
Állítsd be hogy mások ne lássák az ismerőseid facebookon.. amúgy meg ha elmondja tagadd le és kész
10/15 anonim válasza:
Ahogy a te ismerőseid nem tudják az ővéi sem. Screenshotold ki az üzeneteit, előttem szóló tanácsa nagyon jó (ismeretlenek ne lássák az ismerőseid), valamint én még egy tali alkalmával odavinnék pár embert akik elveszik a személyiét, majd miután felírtak minden adatot és nyomatékosan elmondták, hogy ha kiderül bárhogy ez a dolog megkeresik, lezártnak tekinteném az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!