Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg társkeresőn csak szerintem gáz az ilyen?
Fent vagyok romeo-n, és dirtycode-on is. Általában alkalmit keresek, ritkán találok olyat akivel mehetne is (vagy túl válogatós vagyok). Néha random 40-es férfiak írnak, hogy "hali leszopsz?", majd a következő másodpercben jön a legigénytelenebb dickpic. Felülröl fotózva, kaputelefonnal, olyan homályos a kép hogy konkrétan a 90-es években is készülhetett volna. Majd jövök én, a nagyjából normálisan válogatott, nem kaputelefonnal fotózott test+farok képpel. A kövekező amit ír hogy "hú de sexy vagy", aztán az a válaszom hogy tud-e még képet küldeni. De onnantól kezdve eltűnik a másik, és hiába van fent nem ír többet. A másik kedvencem, mikor a kép nélküli profil szereplője ki írja, hogy kép nélkül nem válaszol. Azt egy szóval sem említi, hogy ha én képes profillal, vagy egyből képet küldve ráírok azt viszonozza-e. (mondjuk szerintem az ilyenek kb. annyira sikeresek ezeken az oldalakon, mint én, szóval nagyjából semennyire). De volt még egy kedvencem, aki akkor írt rám romeo-n, amikor épp dolgoztam tehát nem írtam vissza neki kb. 3-4 órán keresztül. Írt egy sziát, majd küldött magáról segg, test, és arcképet is. Ezután egy órával később 80 üzenet jött tőle, ami nagyjából idézve ennyiből állt:
-még te válogatsz? XD nézz már magadra
-zsírdísznzó, folyik rólad a háj, elképzeltem ahogy vered a farkad és az egész tested hullámzik
-hájasabb vagy, mint egy felhízott koca
Majd mikor odajutottam hogy visszatudok neki írni, megkérdeztem hogy mi a probléma, erre csak annyit írt hogy annyi hogy dagadt vagyok mint a g*ci. Le is tiltottam:D
Igazából nem volt célom ide ilyen hosszban sztorit írni, de kíváncsi lettem mit gondoltok az ilyenekről, illetve hogy ti mit kifogásoltok a társkereső oldalon található emberekben, vagy a viselkedésükben.
22F
2.
Az mitől gáz? Nem fiatalon kéne kiszórakoznom magam?
Üdv a meleg világban
99% csak szexet akar :(
Vigyázz magadra
Melyik megyéből vagy?
Mit válaszoltál vissza?
A romeon alapból sok a selejt,még a "tökéletlen" is a tökéletest keresi.
Kedvencem mikor a romák szólogatnak be nekem...
Vagy az olyanok szólják le a másik testét külsejét,akiknek még annyi sincs.. ( lásd: nulla izommal való feszítés,de ő izmos úgy rakta fel magát de mindenkinek beszól 😂😂).
Szóval igen sok ilyennel találkoztam már..
Volt aki mindig nézegetett mikor új képet raktam fel,de nem írt,(pont az izomtalan feszengős srác volt az)tipikus méregetés.. Tiltottam az ilyet is..
10 évvel ezelőtt
99%csak képeket gyüjtött szórakozott.
Most ez a szám lement 80-90% ra
Kultúra hiányzik ez van.
Lapozok tovább, nem ragadok le ilyen embereken akiknek valójában az a problémájuk fogalmuk sincs hogy kell ismerkedni hogy kell elérni a célját amit szeretne.
Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Ezeken az oldalakon ez így megy. Amit tudsz tenni, hogy ezekkel megpróbálsz nem foglalkozni, s nem magadra venni a virtuális bántalmazást.
Nekem az a kedvencem, amikor olyan kérdéseket tesznek fel, amikre egy szavas válaszokkal tudok reagálni, vagy összetett mondataimra egy szavas válaszok érkeznek, s ezután jönnek a besértődések, nem válaszolások, sértegetések.
Tegnap például egy srác írt rám (természetesen félmeztelen fotóval, arckép nélkül). Köszönt, megkérdezte mi újság. Én visszaköszöntem, s leírtam, hogy pihenek. Mert hát tényleg pihentem, feküdtem az ágyban. Erre jött a válasz, hogy "látom nem érdekellek. További sok sikert".
Én arra odafigyelek, hogy akkor legyek online, amikor a hangulatom is olyan, hogy ezek le tudnak pörögni rólam. De egy nehéz nap után azért az ilyenen pár percig feltud ugrani az agyvizem.
Mondjuk azt megfigyeltem, hogy aki már olyan profillal rendelkezik, hogy a képeken vagy azon nyervog, hogy milyenek a melegek azok ugyanazt a viselkedést hozzák, amelyet ők elítélnek. Na ez a vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!