Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek haza merjem vinni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek haza merjem vinni a barátom bemutatni ??

Figyelt kérdés

Karàcsonykor coming outoltam otthon,gondoltam a szeretet ünnepén elfogadóbb lesz az, aki reakciójától a legjobban tartottam, a faterom!

Ha azt nézzük valamilyen szinten bejött a terv mert nem dobott ki!

Anya nem szólt, illetve nem mondott semmi negatívan,a bàtyàm viccelődött,hogy végre mostmàr normális család vagyunk,a faterom pedig szemmel láthatóan került!

Azóta sokat javult a kapcsolat köztünk, de most elő állt azzal,hogy szeretné megismerni a barátom...amivel nincs is semmi probléma, csak félek rosszul fogja venni !

Ugyanis a barátom a faterom főnöke,aki nála 5 évvel fiatalabb,nálam 18 évvel több!

2022. máj. 26. 05:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Apakorú meleg vagyok, toleráns sok tekintetben.De ezt a szitut nem tudnám elviselni,hogy a fiam párja a főnököm.

Nem tudnék vele együtt dolgozni,sőt, a szemébe sem nézni.

Saját érdekedben és apud lelki stabilitása érdekében most ne erőltesd a bemutatást és a szerelmed sem.

2022. máj. 26. 10:20
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Előbb mond meg neki

Ki az a pali.

2022. máj. 26. 11:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez heteró kapcsolatban is meredek volna.

Ne erőltesd.

2022. máj. 26. 11:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, apád munkahelyét kockáztatnád, mert nagy valószínűséggel köztük a kapcsolat megromlana... Nem tudom, mi a foglalkozása, milyen viszonyban van a főnökével, stb... Nagyon nagy toleranciával kellene apádnak rendelkeznie ahhoz, hogy ezt megeméssze!
2022. máj. 26. 13:46
 15/22 A kérdező kommentje:

Na pont az említett okok miatt tartok a bemutatástól,de mit mondjak neki,miért nem viszem haza?

Anyának elmondtam közben ,ő megértő volt ,tudja milyen szerelmesnek lenni

2022. máj. 26. 21:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyud nem tudja milyen lenne a reakciója?
2022. máj. 26. 22:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A pároddal megbeszélted? Ő mit mond erről?

Amúgy szerintem ez egyszerre sok(k) lenne apádnak. Egyelőre max. csak azt mondd meg, hogy nála idősebb, ezért még nem érzed itt az időt a találkozásra. Aztán -remélhetőleg sok idő múlva- ha nagyon forszírozza- elmehetsz addig is, hogy nem teljese ismeretlen neki sem. Szóval húzd az időt ameddig csak lehet. Tudom, hogy neked sem jó ez így, de még mindig könnyebb, mint egy nagy családi kiborulás.

2022. máj. 26. 23:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Kivancsi vagyok majd ird meg mi volt..

Hat oszinten ha van annyi gerinc benned elotte elmondod apadnak. Rendes volt mert elfogadott es valoszinuleg azert akar a baratoddal talalkozni, mert nyit ebben a temaban es szerintem rohadtul felt teged es szeret..latni akarja h ki van a fia mellett h megnyugodjon es biztonsagba tudjon. Szerintem en ezt csinalnam.

Rendes szuleid vannak akik szeretnek es szerintem h elmondtad nekik megjobban szeretnek.

Legyel veluk tovabbra is egyenes es ok is azok lesznek veled.

Amugy pedig szerencses vagy h ilyen csaladod van... nekem 6 eve van baratom es imadjak a szuleim

30/F

2022. máj. 30. 00:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te is szerencsés vagy 18.! Örülök nektek!
2022. máj. 30. 09:38
 20/22 A kérdező kommentje:

Annyit mondtam el a fateromnak, hogy hány éves a pasim,aki ezek utàn csak kíváncsibb lett a személyére!

Kamuztam,hogy nem komoly annyira még a dolog,hogy értelme legyen bemutatni otthon...

Ezt egyébként a barátom javasolta,aki ismerve a faterom éppen az okból nem tartotta jó ötletnek egyenlőre,hogy megtudja az öregem, hogy kivel is élek együtt félig meddig!

Anyànak viszont elmondtam ,aki csak annyit mondott rá, mint valaki asszem írta is ,hogy Ő (ismeri)legalább vigyàz ràm :)

2022. jún. 2. 04:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!