Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek haza merjem vinni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek haza merjem vinni a barátom bemutatni ??

Figyelt kérdés

Karàcsonykor coming outoltam otthon,gondoltam a szeretet ünnepén elfogadóbb lesz az, aki reakciójától a legjobban tartottam, a faterom!

Ha azt nézzük valamilyen szinten bejött a terv mert nem dobott ki!

Anya nem szólt, illetve nem mondott semmi negatívan,a bàtyàm viccelődött,hogy végre mostmàr normális család vagyunk,a faterom pedig szemmel láthatóan került!

Azóta sokat javult a kapcsolat köztünk, de most elő állt azzal,hogy szeretné megismerni a barátom...amivel nincs is semmi probléma, csak félek rosszul fogja venni !

Ugyanis a barátom a faterom főnöke,aki nála 5 évvel fiatalabb,nálam 18 évvel több!

2022. máj. 26. 05:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%

Azt hiszem, hogy itt nem az a probléma, hogy pasit viszel haza, hanem az, hogy kit.

De ha ez komoly kapcsolat, el kell fogadnia. Kellemetlen szitu, de ha úgy érzed itt az ideje, mutasd be.

Bár előtte lehet hogy jobb, ha csak elmondod, hogy ki a párod.

2022. máj. 26. 05:34
 2/22 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá igen,hogy előtte elmondom a kilétét a barátomnak,de azt is majd csak holnap meló utàn,így lesz 2 napja ,hogy feldolgozza!
2022. máj. 26. 05:52
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy? Mert ha túl fiatal, konfliktus lehet belőle!
2022. máj. 26. 06:24
 4/22 A kérdező kommentje:
Én 19 éves vagyok
2022. máj. 26. 06:28
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Uh hát lehet nem kéne 😅
2022. máj. 26. 07:32
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat, aki bemutatta a szüleinél is idősebb barátját otthon. Pozitív volt a reakció, azt mondták neki, hogy legalább valaki érettebb vigyáz rá.

Bemutatás előtt én leülnék velük és elmondanám, hogy idősebb, és hogy melegeknél ez gyakrabban megesik, mivel a felhozatal jóval kevesebb, mint heteróknál.

2022. máj. 26. 08:11
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogy idösebb, azhal még nem volna feltétlen gond. De az hogy apád fönöke. 😬 Hát szerintem nem jó ötlet. Kicsit próbáld belegondolni a helyzetébe magad. Mit szolnál hozzá ha mondjuk apád az egyik tanároddal kavarna? (Nem mondom hogy a gyereked, mert abba még sztem nem tudod beleképzelni magad). Minden nap ugy mennél be suliba, hogy közben eszedbe jut hogy lehet elözö éjjel a tanárod megrakta az apád, vagy ha hetero sztori akkor az apád a tanárod. Szerintem nagyon kellemetlen dolog volna. Arrol nem is beszélve, ha apád még nem dolgozta fel a dolgot, akkkor mlg rosszabbul fogja fogadni. Szerintem nem jo ötlet elmondani.
2022. máj. 26. 08:26
 8/22 anonim ***** válasza:
53%
remelem kamu, ekkora idiota gci senki nem lehet, hogy az apja fonokevel baszatja a segget…
2022. máj. 26. 08:36
 9/22 anonim ***** válasza:
44%
Miért az jobb ha 19 éves érettségi előtt lánynak az apja főnöke teszi be a nunijába? vagy neked minden csak erről szól? a szexről?
2022. máj. 26. 09:29
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé nehéz ez a szituáció. Ha apud még nem fogadott el, akkor ne hogy azt fogja gondolni, hogy kihasznál téged. Vagy azt is gondolhatja, hogy "miatta lettél meleg" mert befolyásolt téged valamilyen szinten, ami hülyeség meg minden, de simán el tudom képzelni, hogy ez megtörténik. Sokkal egyszerűbb lenne, ha első fiú akit bemutattál volna korodbeli. De aztán lehet teljesen jól reagál majd és lesz is miről beszélniük, mert mégis együtt dolgoznak.
2022. máj. 26. 09:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!