Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Erősen sub, csicska fiúk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősen sub, csicska fiúk, titeket beindít ha durván beszélnek veletek, pofoznak, siettetnek, rángatnak a hajatoknál fogva?

Figyelt kérdés
Pl felmentek egy sráchoz, hajatoknál fogva szó nélkül letonyomnak titeket. Majd rátok szólnak, hogy gyorsabban, mélyebbre. Hirtelen egy pofon, elökik a kezeteket és elkezdik rángatni a fejeteket "azt mondtam gyorsabban" kijelentéssel.
2022. máj. 25. 06:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Idióták xd
2022. máj. 25. 07:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
engem igen
2022. máj. 25. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Partnerfüggő.
2022. máj. 25. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, ilyesmi nagyon beindit
2022. máj. 25. 18:13
 5/8 A kérdező kommentje:
De miért tetszik nektek ez a durva bánásmód?
2022. máj. 25. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Azért, mert aki ezt élvezi, az valamilyen korábbi mentális gond,szeretethiány, stb miatt azt hiszi,ő nem érdemel mást.

És ezért tűri el ezeket a dolgokat. Aztán amikor találkozik, vagy találkozna olyannal,aki nem így áll hozzá, hanem megszereti, kedves vele,akkor vagy lelkileg helyreáll, vagy még inkább durvaságot követel,mert megijed saját magától.

Találkoztam innen két sráccal, akikben iszonyú szeretethiány volt.Ezt leplezték elég érdekes magatartással.Nem volt szex,csak séta és beszélgetés.Mindkettő arra az útra lépett, hogy elutasítja a szeretetet,elrúgja magától azt,aki szeretné őket,aki párnak tekintené.

De az sem okés lelkileg,aki másokat képes bántani.Valószínű,hogy őt is bántották, vagy szeretet nélkul nőtt fel. Kompenzál -sajnos rosszul.

És ami a szomorú,hogy egyre több, értékes,jó kinézetű fiatal alázza meg magát,és egyre több az aki azért magányos,mert a szeretettől megijed.

2022. máj. 26. 05:47
 7/8 anonim válasza:
100%
Lány vok de jo lenne
2022. nov. 27. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem igen, de csak idős, megbízható partnerrel.
2023. febr. 12. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!