Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, élvezitek, ha a srác finoman megszopatt benneteket a hajatoknál fogva?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 00:46
1/13 anonim válasza:
Finoman? Ha már megszopat, akkor csinálja rendesen!
2/13 anonim válasza:
Én nem szeretem ha belenyúlnak az orálozásomba, és a páromnak ezt tisztelnie kell különben nincs orál. Amúgyis csak neki árt ha a fogamhoz ér, mert nem hagyja, hogy tegyem a dolgom. Saját magának tesz jót ha nem akarja irányítani.
5/13 anonim válasza:
ez mar vagy a 100-adik ilyen temaju hulye kerdes!! a valaszom, NEM!!!!!
nem unjatok meg??!!!
"ha" en arra adom a szajam hogy szopikaljak,akkor a pasi CSAK engedje el magat,NE NYULKAJON SEHOVA,es hagyja hogy tegyem! ha nem igy tesz,abbahagyom azonnnal es mehet istenhirevel amerre lat!!
39L
10/13 anonim válasza:
igen
amúgy is szeretem, ha picit domináns
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!