Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg a haverom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg a haverom?

Figyelt kérdés

10-esek vagyunk mindketten, egy osztályba járunk, jó haverok vagyunk. Én meleg vagyok. Igazából úgy kezdődött, hogy többször láttam, hogy titokban fotózott, aztán utána mindig hozzámért, megsimizett, azt hitte nem vettem észre.

Aztán egy hónap múlva azon kapom magam, hogy belé zúgtam, valahogy kezdeményezni akartam. Mivel van kutyája, mondtam, milenne ha elmennénk kutyát sétáltatni az erdőbe? Ebbe bele is ment, elmentünk, nagyon jó volt, felszabadult volt.

DE utána megváltozott. Suliban arrogáns lett, sulin kívül barátságos. -Az jött le nekem, mintha játszaná a heterót suliba, sulin kívül meg nem. Furán hangzik, de ha sulin kívül vagyunk, még a hangszíne is más.

Ezek után mondtam, hogy benne lenne-e még egy sétába? Aztán nemleges választ adott. Mivel nem akartam feladni, mondtam neki, hogy nyertem kettő mozijegyet, jöjjön el velem, mert le fog járni. (Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem nyertem, hanem vettem, hogy eljöjjön velem.)

Erre igent mondott. Elmentünk a moziba, próbáltam kicsit közeledni hozzá, de nem annyira sikerült. Utána megváltozott, még eltaszítóbb lett. Suliban elutasító, sulin kívül, pl. még elmegyünk a buszhoz, addig meg barátságos, "olyan meleges" flörtöl a tekintetével, bókol stb.

Mit csináljak? Mondjam el neki, hogy mit értek? Vagy azt, hogy meleg vagyok? Egyébként a viselkedéséből 150% hogy meleg szerintem.

Totál szerelmes vagyok belé...

Ja, és sosem volt barátnője, nem érdeklődik a lányok iránt sehogy sem, az osztályban is amikor a fiúk a lányokról beszélnek, mi ketten sosem csatlakozunk. Inkább ő a divat után és a szépségápolás, sminkek iránt érdeklődik, nagyon ad magára, kissé feminin.

Bocsi, kicsit hosszú lett, de megköszönöm ha válaszolsz! :)

2022. máj. 24. 23:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%

Azóta hogy alakultak a dolgok kérdező?

Remélem már össze jöttetek. :)

2023. febr. 19. 01:28
 62/69 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Történt veled/veletek azóta valami? Ha igen, ne tartsd vissza :)

Bár tudom és látom, hogy régen írtál, de azért reménykedek.

2024. febr. 18. 00:11
 63/69 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi vagyok mi lett azóta...
2024. febr. 18. 18:33
 64/69 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Sok jó nem, azóta mindenkinek egyértelműen kitudódott, hogy meleg és most színleli a heterot.

Rossz társaságba is keveredett, lezüllesztették, isznak, hatalmas sznob lett, azt hiszi ő a miniszterelnök kb., valamint alpári stílusban viselkedik, lányokat keres, eljátsza, hogy összejönnek és érthető okokból csak egy pusziig jutnak. :D

Én nekem már nem is a barátom, de már asz osztálynak is a perifériájára került.

Igazából azóta csak jobb az én életem is, mert nem élem bele magam és a továbbtanulásra koncentrálok, majd lesz egyszer egy másik srác! :)

2024. febr. 18. 18:48
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de egyben örülök, hogy túltetted magadat rajta. És köszi a gyors választ ;)

Amúgy hogyan tudódott ki egyértelműen? Miből vágta le mindenki?

2024. febr. 19. 23:49
 66/69 A kérdező kommentje:

Elég volt ránézni, de az instáról amúgy, meg hát a pletyka nagy úr, amit ő sem tagadott le soha.

Mindig lmbtq tartalmakat kedvelt, kommentelt most meg hirtelen kikövetett 150-200 meleg embert, mert ugye “most hetero” és ez feltűnt sokaknak, meg azért feltűnő, hogy most nagyon férfias. :DD

2024. febr. 20. 21:00
 67/69 everlight ***** válasza:
81%
Szomorú hogy eddig fajult a meleg gyűlölet,egyértelműen a kormány miatt.5-7 éve még simán fel merték vállalni a másságukat a közép iskolában a fiúk.
2024. febr. 20. 23:24
 68/69 A kérdező kommentje:

Nem mennék bele a politikai tartalomba, de nem mondanám, hogy a kormány miatt van ez az ő esetében.

Mivel nála a szülők erősen konzervatívak, így meglátásom szerint onnan jött ez a “heteronak kell lennem” történet sajnos.

Én nem vállalom fel nyíltan középsuliban, nem látszik rajtam, de azért nyílt titok, sajnos szoktak “b@zizni” folyosón az olyan emberek akik azt hiszik magukról nagy arcok, közbe meg IQ nulla az összes, na de ezt leszámítva a mi sulinkban szerintem elfogadná a többség, ha felvállalná magát.

2024. febr. 21. 00:23
 69/69 everlight ***** válasza:
100%

68.Én bi vagyok,engem is le buz iztak a közép iskolába páran de nem érdekelt ,flörtöltem a fiúkkal,párral du gtam is,bár nem vagyok-voltam túl szép mert alacsony vagyok de volt önbizalmam.

De a kormány tehet róla hogy összemosták a melegséget a pedo fíliával.

2024. febr. 21. 01:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!