Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg a haverom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg a haverom?

Figyelt kérdés

10-esek vagyunk mindketten, egy osztályba járunk, jó haverok vagyunk. Én meleg vagyok. Igazából úgy kezdődött, hogy többször láttam, hogy titokban fotózott, aztán utána mindig hozzámért, megsimizett, azt hitte nem vettem észre.

Aztán egy hónap múlva azon kapom magam, hogy belé zúgtam, valahogy kezdeményezni akartam. Mivel van kutyája, mondtam, milenne ha elmennénk kutyát sétáltatni az erdőbe? Ebbe bele is ment, elmentünk, nagyon jó volt, felszabadult volt.

DE utána megváltozott. Suliban arrogáns lett, sulin kívül barátságos. -Az jött le nekem, mintha játszaná a heterót suliba, sulin kívül meg nem. Furán hangzik, de ha sulin kívül vagyunk, még a hangszíne is más.

Ezek után mondtam, hogy benne lenne-e még egy sétába? Aztán nemleges választ adott. Mivel nem akartam feladni, mondtam neki, hogy nyertem kettő mozijegyet, jöjjön el velem, mert le fog járni. (Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem nyertem, hanem vettem, hogy eljöjjön velem.)

Erre igent mondott. Elmentünk a moziba, próbáltam kicsit közeledni hozzá, de nem annyira sikerült. Utána megváltozott, még eltaszítóbb lett. Suliban elutasító, sulin kívül, pl. még elmegyünk a buszhoz, addig meg barátságos, "olyan meleges" flörtöl a tekintetével, bókol stb.

Mit csináljak? Mondjam el neki, hogy mit értek? Vagy azt, hogy meleg vagyok? Egyébként a viselkedéséből 150% hogy meleg szerintem.

Totál szerelmes vagyok belé...

Ja, és sosem volt barátnője, nem érdeklődik a lányok iránt sehogy sem, az osztályban is amikor a fiúk a lányokról beszélnek, mi ketten sosem csatlakozunk. Inkább ő a divat után és a szépségápolás, sminkek iránt érdeklődik, nagyon ad magára, kissé feminin.

Bocsi, kicsit hosszú lett, de megköszönöm ha válaszolsz! :)

2022. máj. 24. 23:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Történt azóta valami pozitív, vagy negatív dolog köztetek. Vagy minden a régiek szerint történik?

2022. jún. 17. 07:35
 22/69 A kérdező kommentje:
Sajnos midnen a régiek szerint. Nem merek lépni. Pedig tudom el kéne hívni valahova. Megvárom az évzáró ami szerdán lesz, és ráírok majd hétvégén hogy lenne e kedve valamihez :)
2022. jún. 19. 23:41
 23/69 anonim ***** válasza:
47%
Engedd el
2022. jún. 20. 05:34
 24/69 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Történt valami előrelépés?:)
2022. júl. 30. 18:58
 25/69 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Mostmár nem is válaszol az üzeneteimre, hogy talizzunk. Sajnos el kell engednem, nem?
2022. aug. 1. 22:17
 26/69 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, nem baj, hogy nőként írok. Igen lehet el kéne. De az élet mindig tartogat vmi meglepetést, sose lehet tudni. Azt szoktam mondani; az élet a legnagyobb forgatókönyvíró. Minden okkal történik.

Annyira aranyos, ahogy írsz. Kitartást!🤗

2022. aug. 1. 22:30
 27/69 A kérdező kommentje:
#26 Köszönöm a biztatást! ☺️
2022. aug. 1. 22:47
 28/69 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy még semmi sem végleges. Még nem biztos a dolgába, még nem fogadta el az érzéseit. Még nem forrott ki benne minden, és nem vallotta be magának, hogy vonzódik. Légy türelmes, és ne keseredj el.
2022. aug. 1. 22:52
 29/69 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen! Már csak ilyen vagyok, kedves, nyitott és elfogadó. 😊 Vannak biszex, meleg ismerőseim, barátaim.
2022. aug. 1. 22:54
 30/69 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! Lehet csak idő kell neki de ha nem akkor tényleg el kell engedned.
2022. aug. 2. 08:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!