Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhetőnek tartjátok ezt a szitut?
Figyelt kérdés
Van egy meleg ember, akit sorozatban megcsalnak, elhagynak,illetve ismerkedések során sokan átvágják,és ebben lelkileg megtörik.És annyira rossz passzban van,hogy kijelenti, ezentúl ott és annyit fog a melegeknek ártani, amennyit csak tud.
Hihető ez, ez alapból szelíd emberről ? /régi barátom egyébként /.
2022. máj. 23. 18:12
1/4 anonim válasza:
Igen, vannak kattant, gyűlölködő emberek.
2/4 anonim válasza:
Hihető,mert alappal dühös és csalódott,és keres valakit vagy valakiket,akin ezt le tudja verni. Előbb utóbb biztosan rá fog jönni,hogy ez nem megoldás hosszútávon,de megertem egyébként
3/4 anonim válasza:
Hihető, de egyben nagyon gyerekes is. Tudod, a hasonló a hasonlót vonzza be. Talán magába is keresni kéne a hibát, nem pedig csak másokat okolni. Le van ragadva egy gyerek szintjén, ez a lényeg. Pszichológus látogatása minél előbb, mert torz a mentalitása.
4/4 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, csak nem a melegekkel, hanem a fideszesekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!