Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi volt az eddigi legextrémebb kalandotok?
30 évesen csatlakoztam egy párhoz. Izgi volt.
Akit dugtak, azzal 69-eztem, aztán cumiztunk ketten az aktívnak.
Ez akkor volt amikor 20 évesen felkerültem Pestre egyedül albérletbe, és egyetemista voltam. Szombaton egyetem után hazamentem, és mivel semmi dolgom nem volt este, és akkor még ismerősöm/barátom sem volt sok, ezért úgy döntöttem elmegyek az Alteregóba, hátha tudok haverokat szerezni, vagy ha nem is, legalább olyan helyen iszok ami "biztonságos", azaz nem valami balhés kocsma (nem ismertem akkor még Budapestet).
Mellém keveredett egy idősebb pasi, meghívott egy italra, viszont nem igazán akart leszállni rólam, próbálta a kezemet a farkára rárakni, próbált megcsókolni, nem tudtam sehogy lerázni, bárhogyan próbáltam, követett mindenhova, mígnem egy roma srác közbe nem lépett, hogy én vele vagyok, csak Ő mosdóban volt, és mondta, hogy gyere menjünk egyet inni. Szóval miután kimentett valóban elmentünk ittunk egy kört, majd megbeszéltük, hogy mivel kimentett veszek neki egy üveg bort, és az albérletemmel szembeni parkban megihatjuk.
Viszont mire odaértünk elkezdett esni az eső, a srác mondta, hogy cseréljünk telefonszámot, és pótoljuk be később, én viszont akkorra már eléggé vonzódtam a pasihoz, és mondtam neki, hogy megihatjuk nálam fent is, így is történt, közben nyomultam, de nem nagyon láttam rajta, hogy vevő lenne rám, ezért egy idő után lesz ami lesz alapon + felbátorodva az alkoholtól elkezdtem simogatni a talpammal a farkát az asztal alatt, ő először csodálkozott, majd miután éreztem, hogy elkezd keményedni, bemásztam az asztal alá, és folytattam a tevékenységet a számmal, követték egymást az események, végül pedig úgy megdugott, (az előző Tinderes partnerem által ott hagyott gumiban :D) hogy 2x elmentem anélkül, hogy magamhoz nyúltam volna.
Reggel felkelve azt hittem, hogy már nem lesz ott, de ott feküdt mellettem, amikor meglátta, hogy ébren vagyok, megcsókolt, és megismételtük az éjszakát. :D
Majd aznap még megismételtük ebéd után, és délután is, reggel és délután megint úgy mentem el, hogy nem értem magamhoz. Ezek után már tényleg azt hittem ennyi volt de nem, küldött nekem virágokat az azt követő héten, elmentünk rendes randira, és végül összejöttünk.
Ennek 6 éve, azóta jegyesek vagyunk, együtt élünk, bár nem hivatalosan, mert ugye azt nem lehet, ha tehetjük az évfordulónkat mindig az Alteregoban töltjük :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!