Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, mi volt az eddigi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi volt az eddigi legextrémebb kalandotok?

Figyelt kérdés
Nekem 16évesen volt egy 23éves haverommal aréna mosdójában, írtó izgalmas volt☺

2022. máj. 23. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

30 évesen csatlakoztam egy párhoz. Izgi volt.

Akit dugtak, azzal 69-eztem, aztán cumiztunk ketten az aktívnak.

2022. máj. 23. 17:10
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Ez akkor volt amikor 20 évesen felkerültem Pestre egyedül albérletbe, és egyetemista voltam. Szombaton egyetem után hazamentem, és mivel semmi dolgom nem volt este, és akkor még ismerősöm/barátom sem volt sok, ezért úgy döntöttem elmegyek az Alteregóba, hátha tudok haverokat szerezni, vagy ha nem is, legalább olyan helyen iszok ami "biztonságos", azaz nem valami balhés kocsma (nem ismertem akkor még Budapestet).

Mellém keveredett egy idősebb pasi, meghívott egy italra, viszont nem igazán akart leszállni rólam, próbálta a kezemet a farkára rárakni, próbált megcsókolni, nem tudtam sehogy lerázni, bárhogyan próbáltam, követett mindenhova, mígnem egy roma srác közbe nem lépett, hogy én vele vagyok, csak Ő mosdóban volt, és mondta, hogy gyere menjünk egyet inni. Szóval miután kimentett valóban elmentünk ittunk egy kört, majd megbeszéltük, hogy mivel kimentett veszek neki egy üveg bort, és az albérletemmel szembeni parkban megihatjuk.

Viszont mire odaértünk elkezdett esni az eső, a srác mondta, hogy cseréljünk telefonszámot, és pótoljuk be később, én viszont akkorra már eléggé vonzódtam a pasihoz, és mondtam neki, hogy megihatjuk nálam fent is, így is történt, közben nyomultam, de nem nagyon láttam rajta, hogy vevő lenne rám, ezért egy idő után lesz ami lesz alapon + felbátorodva az alkoholtól elkezdtem simogatni a talpammal a farkát az asztal alatt, ő először csodálkozott, majd miután éreztem, hogy elkezd keményedni, bemásztam az asztal alá, és folytattam a tevékenységet a számmal, követték egymást az események, végül pedig úgy megdugott, (az előző Tinderes partnerem által ott hagyott gumiban :D) hogy 2x elmentem anélkül, hogy magamhoz nyúltam volna.

Reggel felkelve azt hittem, hogy már nem lesz ott, de ott feküdt mellettem, amikor meglátta, hogy ébren vagyok, megcsókolt, és megismételtük az éjszakát. :D

Majd aznap még megismételtük ebéd után, és délután is, reggel és délután megint úgy mentem el, hogy nem értem magamhoz. Ezek után már tényleg azt hittem ennyi volt de nem, küldött nekem virágokat az azt követő héten, elmentünk rendes randira, és végül összejöttünk.

Ennek 6 éve, azóta jegyesek vagyunk, együtt élünk, bár nem hivatalosan, mert ugye azt nem lehet, ha tehetjük az évfordulónkat mindig az Alteregoban töltjük :D.

2022. máj. 23. 17:58
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Csodás történet 12-es. Örülök, hogy ilyen szépen alakúlt a dolog köztetek! Jó az ilyet olvasni!
2022. máj. 23. 18:36
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Aaa 12-es, ez nagyon cuki😍olyan jó ilyeneket olvasni
2022. máj. 23. 19:06
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
Köszönjük:)!
2022. máj. 23. 23:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiatal voltam még, talán 17-18, amikor egy vasárnap reggel az elsö metrójáraton egy alkalmi barátom, akivel egész éjjel dugtunk, leszopott. Kót szóarakoztuk ezen, mert 1 utas is volt a vagonban. (természetesen nekünk háttal ült ;-)
2022. máj. 24. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Erosen passziv vagyok, tobbes szex volt a legjobb elmenyem ket erosen aktiv sraccal.
2022. máj. 25. 07:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyár tetején szopott le egy srác. Elhagyatott gyár Pesten. Aztán volt akit dugtam mikor hazajött a tesója. Na az kínos volt. A kedvenc pedig az a srác aki fél év alatt 2x jött össze. Mindkétszer azt kamuzta hogy szűz. Elsőre elhittem de a második után megkérdeztem minek hazudik de semmi értelmeset nem mondott… 18 éves volt.
2022. máj. 25. 15:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg volt egy srác aki az első talin annyira nyomult hogy idegesített. Emiatt mondtam neki hogy nem dugom meg ma. Gondoltam ezt se fogom többet látni. De másnap is írt. A második talin is csak egy szopást hagytam pedig akarta nagyon hogy dugjam. Végül 5 alkalom után dugtam csak meg. Addig csak szopott. Kb 2 évig jártunk össze…
2022. máj. 25. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!