Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak erre felé 200-300...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak erre felé 200-300 kilós férfiak? Szexelnétek ilyen alkattal?

Figyelt kérdés
Lehet üzenetet is küldeni.

2022. máj. 22. 20:59
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
78%

27: Igen, igen amikor egészségről van szó akkor mindig inkább ne vitassuk. Már hogy ne lenne köze annak, hogy valaki mennyire foglalkozik magával, és az egészségével ahhoz, hogy valaki mennyire vonzó? Ha valaki látja, végignézi hogy szépen lassan az évek alatt feljön rá plusz 40,50 esetleg 100 kiló (mert azt nem egy nap alatt halmozza fel az ember!) és eszébe sem jut bármit tenni csak hízik inkább tovább ott gond van. Az az ember elhagyta magát teljesen, eligénytelendett.

Másrészt, bírom hogy mindenki ilyen nagyon okosnak érzi magát amikor forrásokat, meg reprezentatív kutatásokat kér, az a helyzet ha minimálisan is tisztában lennél a kutatások eredményeivel akkor eleve nem vitatkoznál.

[link]

[link]

Most nem fogom az összes létező kutatást linkelni, rengeteget végeztek különböző célcsoportokkal. Ami mindenben közös, hogy ha például egy 10-es skálán nézzük mennyire vonzó valaki akkor jellemzően az 5-10 közötti értékeléseket azok kapták akiknek a testtömeg indexük az egészséges intervallumon vagy annak környékén mozgott, a többiek az 1-5 közötti átlagon aluli csoportba kerültek az elhízott/kórosan elhízott emberek sereghajtók voltak. Másrészt az erősebb testalkatú (de nem az elhízott) férfiakat jellemzően vonzóbbnak találják. Ez egészen egyetemesnek látszik. Mert akármennyire szeretnek ezzel jönni, hogy "de hát a szépség relatív", ez csak bizonyos keretek között van így. Ennek okaival az evolúciós pszichológia foglalkozik, lehet róla nyugodtan olvasni. A lényeg hogy egyes fizikai adottságok (szimmetria, meghatározott váll-csípő arány, nőknél mellméret, férfiaknál magasság, izomtömeg) olyan túlélés, és szaporodás szempontjából előnyös üzeneteket közvetítenek, amiket ösztönösen vonzónak látunk, mert beleégett a pszichénkbe és ez akkor is így van ha elsősorban nem szaporodás céljából szexelünk, egy homoszexuális kapcsolatban pedig fogalmilag kizárt. Lehet relativizálni, bizonyos keretek között, de ez van.

2022. máj. 25. 19:45
 32/46 anonim ***** válasza:
67%

19,25 én meg felpontoztalak, nekem is a sumo alkat jön be.

Nem érdekelnek a kritikák és más kockázatok, ez van. De igenis megfigyelhető hogy vannak emberek akik jelentős túlsúly mellett is megvannak, köszönik szépen jól. Nem kérnek a hisztériáböl amit javarészt nyugati vagy 'illiberális' világ gerjeszt.

2022. máj. 26. 00:19
 33/46 anonim ***** válasza:
72%
Az is biztos persze ha mindenki testes, kövér volna az nem tenne jót egy társadalomban sem a mobilitásnak, de mivel vannak szerepek amiket igenis el tud látni egy testes ember is , igy ez sem probléma.
2022. máj. 26. 00:22
 34/46 anonim ***** válasza:
56%
Mégegy szempont, szaporodás szempontjából mi 'lenne' előnyös f8glalkozzon az ezzel akit ez érdekel, ezért fizetik, stb. Más a homoszexualitás és azt megélni szerető ember esete.
2022. máj. 26. 00:27
 35/46 anonim ***** válasza:
89%

34:

Nem is kell, hogy érdekeljen. Amit írtam annak az volt a lényege, hogy azért találunk egyes külső tulajdonságokat (a kutatások szerint egyetemesen) vonzónak, mert belénk van kódolva hogy ilyen vagy olyan adottságokkal rendelkező embereket szexuálisan vonzónak találjunk, aminek a hátterében ez áll. De ez abszolút ösztönös ugyanúgy mint a félelem, undor, rossz érzések egyes dolgoktól, és mivel ösztönös nem kell "foglalkozni vele" hogy ott legyen, az ember csak annyit észlel begerjed, tetszik neki valami azt természetesnek veszi, és nem igazán gondol bele hogy miért ez tetszik, és miért nem Quasimodo. Ez akkor is így működik ha homoszexuális vagy.

2022. máj. 26. 11:37
 36/46 anonim ***** válasza:
75%
35-ös, szerintem nagyon "katedraszagú" amit írsz, és próbálsz bizonygatni.. De hidd el az első "inprintignek" igenis nagyon nagy szerepe van. Pl. akikkel kb. 10 évesen "lógtunk" elég sok kövér srác volt, anno a szoci lakótelepen, ja ma 49 éves vagyok.. És csodák csodája az első élményem is egy igencsak kövér sráccal volt ez meg is maradt (kb. 12 évesen) Ma is ezt az alkatot keresem persze felnőtt viszonyok között.. Sehol egy amfóra alkat vagy egyéb, főleg nőkre jellemző formához vonzódás.. Sehol egy haj, női arcfétis.. ezt add össze ..
2022. máj. 26. 11:52
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez túl katedraszagú akkor meg lehet nézni társkeresőkön, a tömeges "kövérek ne", "magas srácok előnyben" profilszövegeket, vagy hogy mennyien panaszkodnak akár az oldalon is, hogy miért csak kövérek írnak nekik. Vagy hogy milyen emberekkel próbálnak eladni, üzenetet közvetíteni világszerte különböző reklámügynökségek. Aki "macisat", vagy ducit keres, az sem a 150-300 kgos emberekre gondol. Alapból a "macis" alkat sem azt jelenti, mint amire sokan használják. Eleve nem 10-20 kg felesleggel bíró, pocakos emberekről beszélünk, hanem kórosan elhízottakról. Nem róluk van szó, amiről szó van, hogy bár nem lehet pontos határt húzni a felesleg egy bizonyos szint felett eltorzítja a testarányokat, eltorzítja az arcot, amorffá válik az ember és ezt jellemzően kb. senki sem találja kifejezetten vonzónak. Persze, most itt a komment szekcióban mindenki, de különböző összesen már bőven több tízezer emberrel készült felmérések, -amik egyébként elég életszerűek mert egyszerűen random embereket kérnek fel, hogy vegyenek részt a kutatásban, és kép alapján vagy élőben értékeljék a látott alkatot- azt mutatják, hogy az emberek elsöprő többségének ez egyáltalán nem vonzó, és jellemzően a szélesebb vállú, erős, masszív testalkatú de nem elhízott volt az élmezőnyben mindenkinél. Megismétlem, ha nem lett volna nyilvánvaló abból hogy milyen kérdést tárgyalunk, a kórosan elhízott emberekről van szó.

A másik, hogy ne keverjük már a szezont a fazonnal. Amiről beszéltem, hogy mit találnak az emberek vonzónak, ezen belül jellemzően mit a legvonzóbbnak. Ez nem egyenlő azzal, hogy kivel fogsz párkapcsolatot kialakítani, vagy kivel szexelnél ezt millió más dolog is befolyásolja, egy párkapcsolathoz is csak annyi kell, hogy számodra elég vonzó legyen a párod. Sok éppen nem rózsaszín ködben úszó embert megkérdezel a párjáról, akkor azt fogja mondani, hogy biztos van aki még vonzóbb, még szebb de nekem ő kell és kész, mert rengeteg más kvalitás, érték is létezik ami alapján értékelünk. Tehát ne akarjon már mindenki szalmabáb harcot vívni, amire reagáltam, az a "szépség teljesen relatív" közhely. Ez nem igaz, ezt megcáfolta a tudomány, megcáfolja a mindennapi élet is. Vannak egyetemesen vonzó keretjellegű tulajdonságok. Van aki elsétál a strandon és mindenkinek megdobban a szíve a környéken, fellép grindrre és ráír az egész környék, van akire meg inkább rá sem néznek, és max. azok írnak rá akiknek már minden mindegy (amúgy ők is sokan vannak). Ha a szépség teljesen relatív lenne, akkor nem így lenne, mert nem lennének olyan emberek akiket kb. mindenki vonzónak talál, meg akiket nagyjából senki sem. Nem mondom, hogy ez baj lenne egy ideális világban de nem így van.

Az első szexuális imprinting meg nem 10 évesen kezdődik, hanem ott hogy megszületsz és meglátod kik az emberei faj tagjai, kik vesznek körül, aztán jó esetben van aki mint szülő felnevel, kialakul egy kötődés és az nagyban meghatározza hogy mit és milyen emberrel keresel majd felnőttként.

Nyilván meghatároz a környezet is, aki multikulturális környezetben nő fel, nagyobb eséllyel lép interetnikus házasságra, mindenféle első élmény is kvázi bevésődéssel járhat, de egyes ösztönös beidegződések ezzel párhuzamosan működnek, különben nyilván egy ezer fős kutatásban ahol véletlenszerűen választják ki az embereket, nem mindenki közel ugyanolyan értékeléseket adna, hiszen minden résztvevő környezetben nőtt fel. Ellentmondásosak lennének a különböző országokban végzett felmérések is, teljesen másként választanának a kínai, kenyai, és a svéd nők de nem ez a helyzet. Eleve bajos amit írsz, hiszen mindenhol vannak túlsúlyos emberek Magyarországon is a fiatalok negyede túlsúlyos vagy elhízott, elég nagy eséllyel vesznek ilyen emberek körül gyerekkorodban de jellemzően ettől függetlenül ugyanaz a preferencia.

Az amfóra alkat és a női arcfétis meg eleve nem tudom hogy jön ide. Szóval ezt elég nehéz összerakni, mert logikai kapcsolat nincs aközött hogy kövér férfiakkal szeretsz szexelni, és nem tetszenek a nőies arcok. Engem meg sem a kövér, sem a feminin férfiak nem vonzanak, ezt add össze... :D

2022. máj. 26. 15:07
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
37-es olvastam amit írsz, azzal egyetértek, minden inprintignek számít egy egyén életében, amivel korábban még nem találkozott, de egyáltalán nem biztos, hogy az adott élmény bármilyen kötődést, vagy későbbi vágyódást elindít az említett inprintig-el szerzett élmény megsimétlésére. Vagyis nehéz meghatározni, mi lesz az az élmény ami pl. kialakítja akár csak a szexuális orientációt, és/vagy ezen belül -ha lesznek egyáltalán- a fétiseket. Az amfórás nős példát csak kínomban írtam, semmi köze a fő témához, annyiból tartozik ide, hogy hetero haverjaim állandóan ezekkel a saját példáikkal jöttek, ha a konkrét vonzódásuk tárgyára/okára kérdeztem rá. Ami érdekes viszont, sima pocakos macikat általában nem tartják vonzónak, de azt a kövér/duci embert viszont igen aki valamilyen módon egyéni módon tudott kövér lenni, pl. ott vastagabb ahol más nem, tehát külalakja hordoz valami egyénit a nem kövérekkel szemben. Most ennek az egészségügyi kockázata vonzódás témában irreleváns.
2022. máj. 27. 09:26
 39/46 anonim ***** válasza:
50%
Kilapulnék alatta mint egy palacsinta.
2022. jún. 14. 19:41
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen láttam már Pesten egy ilyen méretű srácot. Izgi belegondolni, hogy vajon milyen lehet a szex vele, de nem jön be az ilyen testalkat.
2022. júl. 9. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!