Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza el, mert egyszerűen nem értem? (!!!)
Figyelt kérdés
Heteroszexuális nő vagyok. Ismerek egy férfit évek óta. Szexuális kapcsolat is volt és szokott lenni köztünk, viszont feltűnt az, hogy a szexet néha akarta, néha nem. Nyilván magamban kerestem a hibát, hogy nem vonzódik hozzám stb. Mondta ez nincs így, és elmondta hogy ő biszexuális. Ezzel még úgy ahogy megbírkóztam, viszont velem a szexualitást kb 2 havonta akarta. Gondoltam a kiesett részben férfival van. Namármost aztán kitalálta hogy ő lehet inkább homoszexuális. Ez már kezdte kiverni nálam a biztosítékot. Majd észrevettem hogy hopp, a transzszexuálisokat is nézegeti. Na nekem itt lett teljesen elegem az egészből. Most komolyan kérdem, mi a fene az, hogy biszexből homoszexuális majd transzszexuális? És amúgy hogy a francba volt képe az én szexuális önbizalmam is teljesen lerombolni? (Magamban kerestem a hibát, szexuálisan gyakran visszautasított, volt hogy kitalálta csak ölelkezzünk, ahelyett hogy egyenesen megmondta volna: konkrétan azt sem tudja hogy férfi-e vagy nő, vagy sárga kiskacsa, vagy akármi.)
Én azt nem értem miért nem keresel inkább egy hetero férfit...
2022. máj. 22. 21:23
12/20 A kérdező kommentje:
Ő is heterónak indult! Több hónap után mondta el, hogy valszeg biszex. Megjegyzem, nem fiatal férfiről van szó.
2022. máj. 22. 21:25
13/20 anonim válasza:
Szerelmes voltál, azért zavar ennyire? Megértelek amúgy, ha egy lány közölné, hogy a lányokat szereti és látni se akar többé, kiakadnék én is. De gondolom van még egy csomó srác, aki megismerne. Gondolom míg vele voltál akkor próbàlgatta, hogy mi is, úgyhogy a nemi betegség szűrés azért ajánlott lenne tényleg. Lépj túl és próbálj ismerkedni.
2022. máj. 22. 21:57
14/20 anonim válasza:
"A szexet néha akarta, néha nem. Nyilván magamban kerestem a hibát, hogy nem vonzódik hozzám stb."
Ha te így állsz egy szexbaráthoz, és ezután még őt hibáztatod hogy hogy képzelte hogy lerombolja a szexuális önbizalmad, akkor szerintem messze nem vagy elég érett. Jobb ha békén hagyod. Tök jó hogy benned sosem volt kétely a saját szexualitásodat illetően, de elég arrogáns azt képzelned hogy ez mindenkinél így kell legyen.
Azt sem értem hogy az, hogy elkezdte a transszexuálisokat nézegetni, nálad miért jelenti azt hogy ő maga is transszexuális, na mindegy. Meg már ne haragudj, de belementél egy szexkapcsolatba és nagyon úgy néz ki hogy te saját magadnak ki akartad sajátítani ezt a férfit. Ehhez az ég világon semmi jogod nincsen. Követelőző és beképzelt ember vagy, nevetséges
2022. máj. 22. 22:19
15/20 anonim válasza:
Létezik pánszexualitás is, amikor akár a fali dugaljjal is...
2022. máj. 23. 09:02
16/20 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy nem mindegy neked, hogy micsoda? Tudtommal nem párok voltatok, csak kalandoztatok. Ezáltal alapból mi jogon háborodsz fel? :D Szóval semmi értelme ennek a kirohanásnak. Inkább keress fel pszichológust és kezeltesd magadat, de ráfér a csávóra is, ahelyett, hogy k*rásból merítetek boldogság hormont. Ha meg megszeretted, akkor talán mondani kellett volna neki.
Az meg, hogy sérti az önértékeléded, az már a te problémád. Mivel nem ő nem fogadja el magát és nem ő néz le téged. Hanem te saját magadat, akármennyire is másra akarod kenni. Inkább tedd rendbe magadat először fejben, mert ez nem épp jó irány.
2022. máj. 23. 11:06
17/20 anonim válasza:
* Mivel nem ő nem fogad el téged, és..
2022. máj. 23. 11:07
18/20 anonim válasza:
Nagyon ideges vagy, ami nem a mi hibának!
Bele mentél egy kapcsolatba ami nem működött.
Örülj neki hogy időben rájötél
És nem így éled le az életed
Mint sokan mások.
2022. máj. 23. 12:52
19/20 anonim válasza:
Egy önző hisztérika vagy! Ha van egy kis esze a srácnak többet nem áll veled szóba. Fingod nincs róla, hogy benne milyen emócionális folyamat megy végbe és mennyire nehéz lehet neki, hogy megtalálja önmagát. Ahelyett, hogy segítenél neki és támogatnád, inkább még belérúgsz és itt is csak sértegeted. Gratulálok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!