Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet valakit Romeon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakit Romeon unblockolni?

Figyelt kérdés

A supportban azt irjak,hogy menjek a profiljara,es ott,de hat pont ez a lenyege a tiltasnak,hogy ra se tudok keresni,nem is latom.

Ha valaki tudna segiteni,nagyon megkoszonnem!

2022. máj. 20. 07:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tudod fejből a felhasználó nevét annak akit blokkoltál, és beirod a keresöbe akkor fel fogja dobni, aztán meg tudos nézni a profilját, ahol fel tudod oldani a tiktást. A tiltással nem neked tünik el teljesen, csak te tűnsz el neki. Annyit csinál neked, hogy nem fogja a rendszer ajánlani. Ha jól emlékszem így müködik, de javitsatok ki ha tévedek!
2022. máj. 20. 09:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom a nevét,de nem adja ki
2022. máj. 20. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet hogy megváltoztatta, a profil nevet bármikor lehet módosítani.
2022. máj. 20. 09:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Lehetseges. Na mindegy,annyira nem fontos,csak valamire kivancsi lettem volna

Koszi szepen!

2022. máj. 20. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még az jutott eszembe, hogy csinálhatsz egy kamu profilt, megkeresed úgy (ha tudod a környéket ahol keres, beállitod oda a cimed) aztán törlöd azt a profilt.
2022. máj. 20. 09:29
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben,koszonom 🙂
2022. máj. 20. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!