Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, van olyan meleg, aki megengedné, hogy egy kíváncsi heteró a kezével kielegítse őt?
"Akkor is biszex lesz ha kipróbálja és közben rájön hogy ez neki nem megy?"
Aki hetero, az ilyenre még csak nem is gondol.
Érdekes, amíg ez a kíváncsi hetero dolog eléggé elterjedt, viszont kíváncsi homoszexuálissal még nem találkoztam.
Persze a melegek közt is van olyan, aki próbálja elnyomni a vágyait és próbál megfelelni a társadalomnak, de ő NEM KÍVÁNCSISÁGBÓL kzed ki egy csajjal. Ez a nem mindegy.
Minek mondanád azt az embert aki meg akarja tudni hogy megy e neki, és közben rájön hogy nem és többet meg sem próbálja?
Ilyet ismerek. Kipróbálta a szopást, és nem jött be neki, viszont azóta már csak az aktív részét vállalja az orálnak (Ő szopat).
És bizony, ugyanúgy a fiúk társaságára vágyik nagyobb részben.
Nekem a hegymászó példa jutott eszembe.
Mert van a HEGYMÁSZÓ, aki tudja magáról, hogy Ő AZ :)
De mikortol tudja valaki magáról, hogy az lenne?
Érdekli a hegymászás... elmegy... kipróbálja... és vagy bejön, vagy nem :)
A kérdező vagyok.
Ha valakivel meélhetném-e vágyamat, az írjon rám, és beszélünk róla :)
"Mert van a HEGYMÁSZÓ, aki tudja magáról, hogy Ő AZ :)
De mikortol tudja valaki magáról, hogy az lenne?
Érdekli a hegymászás... elmegy... kipróbálja... és vagy bejön, vagy nem :)"
Igen, amikor kipróbálja, első alkalommal őt sem úgy nevezed, hogy "kíváncsi hegymászó", hanem kezdő hegymászó.
Én ezért neveznélek kezdő biszexnek.
Már több olyan boldog párkapcsolatban élő családapával találkoztam aki kíváncsi hetero, és úgy pucsított, hogy a rosszlányokon lévő prostik is csak nézték volna :)
De nekem aztán tök mindegy, hogy te minek cimkézed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!