Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiú megengedné egy meleg fiúnak, hogy az megsimogassa, megpaskolgassa a combjait, esetleg a popsiját (rövidnadrágon keresztül)?
Nem hiszem.
Esetleg ha "kiváncsi" vagy bevan állva.
Ha akarja úgy is megteszi, akár hülyülésből is simán... De mint erotikus jelleggel, háááát nem tudom mi lenne a reakcióm.
Ha nem szeretném bántani simán arrébb lökném/mennék, egyébként pedig olyat csattana a nyaka, hogy leolvasható lenne az ujjlenyomatom is onnan.
#2 vagyok. Nem szoktam a lepontozásokhoz hozzászólni, mert nem érdekel. De most felhúztam magam.
Lepontoztátok az egyest meg engem. Kérdésem lenne hozzátok: miért baj, ha egy hetero ettől iszonyodik? Azért hetero. Kettő... Miért baj, ha én azt tiszteletben tartom? Az én fejemben az él, hogy ha én elvárom, hogy tiszteletben tartsák, hogy meleg vagyok, akkor én meg tiszteletben tartom, ha valaki nem.
Nekem hetero a legjobb barátom. Ha hülyülünk a strandon vagy valami simán csinálunk ilyeneket. Ha meg “lelkizés” van megöleljük egymást. Teljesen hetero, sose volt köztünk semmi és nem is gondoltam úgy rá. Tudja hogy meleg vagyok nyilván.
De csak vele merek ilyeneket csinálni mert tudom hogy sok hetero fiút ez kellemetlen helyzetbe hoz.
Felejtős !
Elviselem a melegeket a közelemben mindaddig, amíg be nem próbálkoznak (pl ilyesmivel) Csúnya vége lenne a történetnek valószínűleg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!