Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiú megengedné egy meleg fiúnak, hogy az megsimogassa, megpaskolgassa a combjait, esetleg a popsiját (rövidnadrágon keresztül)?
ez nem igaz. nem kevés heteró fiúnak is akadt már olykor, pl 1-1 részeges házibuliban fiúval dolga ... és nem ettől lesz meleg vagy bi.
nagyon kockagondolkodás aki ezt mondja sztem, ugyan már miért kellene rögtön binek vagy melegnek nyilvánítani azt a heteró fiút, akinek akad egy kalandja pl? nem nem, ez ennél bonyolultabb ...
Ha megvan az érdeklődés, és a hajlam, és fel is izgul, akkor már nem heteró. Itt van éles határ. Mit ahogy az a meleg sem meleg, aki az ellenkező nemmel is kipróbálta már, hiszen felizgult rá, és érdekli, tehát ő is bi, csak a biszexualitás nagyon széles skáláján igen közel van a homoszexuálishoz. Aki tényleg csak homo, vagy csak hetero, azt egyáltalán nem érdekli és soha nem is érdekelte az ellenkező/saját neme, ezért az emberiség nagy százaléka biszexuális. Ez az ennél bonyolultabb érvelés, nagyjából olyan, hogy attól még, hogy volt melletted egy egy éjszakás kalandom, nem csaltalak meg, mert ez ennél bonyolultabb.
Meleg vagyok és akármennyire be voltam eddig rúgva, soha meg sem fordult a fejemben, hogy az ott lévő lányok bármelyikével is legyen bármi, ebből gondolom, hogy aki heteró abban ilyen nem fordul meg, hogy próbáljuk ki...
Tegye nyugodtan ami jól esik neki, én aztán nem szabok gátat senkinek, csak ne hazudja magát heterónak miközben megvan a hajlandósága arra, hogy a saját nemével is kipróbálja.
Tenné ami ösztönösen jól esik neki, tehát kipróbálja a saját nemével, tehát biszex. Egyenes és egyértelmű következtetés. Ez nem megmelegedés, csak orientáció kérdése. A biszexualitás egy fiú esetében onnan kezdődik, hogy amúgy heteró életmódot folytat, de akár gondolati szinten is foglalkoztatta már a fiúkkal való együttlét kipróbálása. Lehet ezt mondani kíváncsi heterónak, de a lényegen nem változtat, vagyis hogy biszexuális. Ez a skála szintén odáig terjed, hogy mondjuk egy fiút csak a saját neme érdekli, de elgondolkodott már azon, hogy milyen lehet egy lánnyal, és ennek végkifejletében nem határolódott el ettől, tehát nyitott lenne a dologra akár egyszer is. Ő pontosan ugyanúgy biszexuális, csak a skála másik végén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!