Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mindenki kamus vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki kamus vagy csak nekem jut ennyi?

Figyelt kérdés
5 napig nem volt dolgom. Az itteni tanácsokat követve regeltem planetromeora. Minden nap volt aki másnapra be lett tervezve de másnap lett vmi baja. Pl nem hitte el hogy kezdő vagyok. Törölte magát pedig minden képet megcsináltam amit akart az arc kivételével. Nem olvas nem ír de online van. Sorolhatnám.
2022. máj. 13. 08:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
97%

Az arckép az alap egy ismerkedésben. A való életben is az arc amit először megnézel.

Kezdőként én sem nagyon mertem/akartam arcképet küldeni és úgy próbáltam ismerkdeni. Hát, szinte mindig csalódás ért, amikor nagy nehez cseréltünk. Értelmetlen. Ma már szóba sem állok olyannal, aki nem akar küldeni.

Egyébként romeon nem nehéz ismerkedni. Aki tetszik, arra írj rá és küldj néhány képet magadról. Ha válaszolj, hajrá, ha nem, akkor sincs semmi.

Az, hogy belefutsz néhány kamusba, háát ez van. Sajnos ez ilyen, de idővel már rálehet érezni a kamusokra.

2022. máj. 13. 22:47
 12/12 everlight ***** válasza:
100%
Az effajta szexoldalakat csak recskázásra használják,legalábbis az ott lévők nagy része.
2022. máj. 14. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!