Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mindenki kamus vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki kamus vagy csak nekem jut ennyi?

Figyelt kérdés
5 napig nem volt dolgom. Az itteni tanácsokat követve regeltem planetromeora. Minden nap volt aki másnapra be lett tervezve de másnap lett vmi baja. Pl nem hitte el hogy kezdő vagyok. Törölte magát pedig minden képet megcsináltam amit akart az arc kivételével. Nem olvas nem ír de online van. Sorolhatnám.
2022. máj. 13. 08:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is hasonló élményeim vannak, mindenki csak képet kunyerál...
2022. máj. 13. 08:57
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Hát én alapból nem vagyok a képcsere híve. Nem akarok valakinek a kollekciójában lenni.

Planetromeo meg olyan mint a grindr, szextárskereső. Ilyen oldalak tele vannak closeted melegekkel akiket izgat a dolog de nem mernek lépni és szereznek egy képet majd lelépnek.

2022. máj. 13. 09:17
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindenki kamus, csak kb. 99%. Sajnos aki normális, már fel sem megy ilyen oldalra. :(
2022. máj. 13. 09:27
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Meg a többség házás, vagy kapcsolatban él és úgy keres... hozzám hasonló egyedülálló kevés van
2022. máj. 13. 09:29
 5/12 anonim ***** válasza:
98%

Így van, sok a titkos családos,nős.

Mi, akik tényleg egyedülállók vagyunk, lehet azért nem találunk társat, mert nem hisznek már nekünk sem :(

2022. máj. 13. 10:11
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

De amúgy meg nem csak egy oldalon kell próbálkozni. Tinder ilyen szempontból jobb szerintem. Planetromeo az már mélységekbe zuhant. :D

"Törölte magát pedig minden képet megcsináltam amit akart az arc kivételével"

Azért benned is van ám hiba. :D Szóval, amíg nem fogadod el magadat, addig ne várd, hogy normális embert fogsz találni. Arc nélkül én sem ismerkednék mással. Azért ennyire besz*rinak nem kell lenni. Nem dől össze a világ egy arcképtől. Szóval mindenhez két ember kell, de arc nélkül én sem ismerkednék senkivel.

2022. máj. 13. 10:47
 7/12 steven95 ***** válasza:
96%
Még csak most regeltél, nem ismerted ki hogyan kell jól ismerkedni online. :) Kamusok vannak. De ha nem tudod elkerülni a lápot, ne csodalkozz hogy folyton terdig ér a sár. Számtalanszor leírtam, nem a világ hibás / vagy legalábbis lényegtelen,hogy hibás e. Vannak jók akiket nem tudsz..még ..megtalálni. Ez a "te bajod". Tapasztalattal jobb leszel.
2022. máj. 13. 11:06
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

"Törölte magát pedig minden képet megcsináltam amit akart az arc kivételével."

Éppen azért törölte magát. Jól teszi mindenki, aki távolról kerül téged.

2022. máj. 13. 11:55
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Ne bántsátok a kérdezőt. Sajnos megismerte a meleg világ "szépségének" egy részét.

Nekem két kapcsolatom is vakrandiból indult és évekig tartott.

Úgy vagyok vele,hogy sem arc sem testképet nem kérek. Kis levelezés és face to face találkozás.

Ha eljön, akkor vállalja magát, még ha előttem is. Ha nem jön el, kamus,vagy nős.

Mindig bevált ez a "taktika".

2022. máj. 13. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon sokan nem is hiszik el h igazi vagy ha kepeket kuldesz se,

Aki szeretne egy nem kamu emberrel kepcseret az irjon foleg fiatalabbak mert 18 vagyok😁

2022. máj. 13. 16:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!