Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Chastity-t szeretnék hordani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chastity-t szeretnék hordani de elég kezdő vagyok a témához. Milyen lenne az ideális példány amit elsőre ajánlotok?

Figyelt kérdés

A farkam 17cm hosszú kb 6 centi átmérővel. S-es méret kellene vagy van XS is?

Olyat keresek ami pont jó, nem túl feszülős de tartja a péniszem rendesen.

Én egész napos hordásra gondoltam volna akár hetekig ha jól bírom.

Nem fog látszani ha farmernadrághoz felveszem meg boxerben sem?

Persze van több fajta gondolom de olyat keresek ami nem túl nagy és feltünő

Olvastam azt is hogy a műanyag nem annyira jó mint a fém verziója.

Jó árban milyet ajánlotok?

2022. máj. 12. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen kisebb legyen, mint a farkadt lankadt állapotban, akkor nem fog fájni csak a amikor beleteszed egy kicsit. Tartósabb használathoz a fém ajánlott. Ha félsz, hogy látszani fog akkor a lehető legkisebb amit be mersz válalni.

Nem napközben lesz a legrosszabb, hanem alváskor.

2022. máj. 12. 15:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi 1-es.

Áh nem is figyeltem sikerült leírnom a méretem álló állapotban😆.

Viszont engem tényleg érdekel maga a dolog, nem rettenek el egy kis kihívástól.

Én igazából önmegtartózkodás miatt vennék, de nem zavarna az sem hogy ha szexhez kerülne a sor uni/passzív vagyok.

2022. máj. 12. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Alsó gatyában nem tudok aludni

Mert akkor arra kelek hogy iszonyúan szorít, éjszakai spontán merevedésnél.

2022. máj. 12. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Alsógatyában én sem. Nem fér el rendesen a herém sem, érdekes, hogy napközben nem zavar, de aludni sikerült már ketrecben.

Egyes voltam

2022. máj. 12. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a legkisebbet veszed, akkor éppen annyira fog látszódni, hogy te úgy gondolod, mindenki látja. Valójában szerintem az emberek 1%-a sem veszi észre.
2022. máj. 14. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Oké h S és XS méret, de melyik erényövet nézted, eléggé különböznek a méretek típustól függően

A fém rácsos ketrecnek tényleg sok előnye van, de van olyan amiből csak műanyag van, és valakinek az a típus kényelmesebb. A fémet könnyebb tisztítani, mosakodni benne, biztonságosabb érzés és nem esik szét magától fél év után.

Szerintem amúgy mindegy mit ajánlunk, a legtöbb ember akit ismerek, kísérletezett, 2-3 típust kipróbált mire rájött melyik a legkényelmesebb. Nekem is 3 erényövem van. De ez nem nagy dolog, 10-20 dollár volt mindegyik.

2022. máj. 16. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
98%
S-es ajánlott, és bizny fám, rácsos, amiben tudod tiszogatni a farkad, anélkül, hogy le kellene venned. Hordhatod, csak ügyelni kell a nadrág fazonjára, és lehet szinte észrevétlenül is hordani
2022. máj. 18. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem tudom hogy mi a célod a ketreccel, ha csak az önkontroll akkor akkorát vegyél ami kényelmes. Nekem a domináns barátaim azt szerették volna elérni hogy csökkentsük a péniszem méretét a legkisebbre mert pisilni a kicsi is elég. Mióta be vagyok zárva megtanultam a prosztata orgazmust, és tényleg nincs szükség a farkamra, így a legkisebb nub ketrecet viselem, két féle ketrecet használok, egy kicsi fémet, ez nagyon kényelme, jól tisztítható, higiénikus a pisilés. Ülve a leg egyszerűbb pisilni. Akkor kerül le amikor zuhanyzom felügyelet mellett. Aztán rögtön vissza is zárjuk. A másik egy szilikon, ezt repülésnél viselem, mert nem jelez be az utasbiztonsági ellenőrzésnél.
2022. jún. 19. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!