Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha snapchaten kaptok egy farokkepet kéretlenül, kiengesztel titeket az, ha viszont tetszetős példány?
Figyelt kérdés
Magyarul, ha tetszik a látvány akkor is haragudtok az illetőre? Korral légyszí2020. márc. 12. 18:54
1/8 anonim válasza:
Elhitetem vele, hogy igen, aztán ha elárulja a nevét, rakom fel a netre névvel.
2/8 anonim válasza:
Én mindig azt mondom hogy nem tetszik ,meg sose írok vissza pedig általában mindig tetszik ,valahol mélyen legbelül tudom hogy nincs rendben amit csinál az aki elküld ilyen képeket
3/8 anonim válasza:
Nyilván gyökérség valamilyen szinten ilyen képeket küldözgetni de azért azt felpontozni aki a szerencsétlen kanos pasi személyi adataival visszaél és azt lepontozni aki ugyanúgy kancás de azért próbálja kicsit tartani magát eléggé furcsa nekem. (és akkor még finoman fogalmaztam)
4/8 anonim válasza:
#2 megírhatnád hány farokképet kaptál egy ilyen hozzászólás után :D
5/8 anonim válasza:
olyan pasikkal akik azt hiszik h egy farok a minden azzal max annyit h kiröhögöm
farkakkal nem ismerkedek beszélgetek
és nem nem engesztel ki az h az IQ szintje negatív tartományba esik !
6/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem, ha valaki farokkepet kuld akkor 100 szazalek, hogy iq gyenge?
2020. márc. 12. 19:58
7/8 anonim válasza:
Nem. Keretlen farok nagy prosztosag. Viszont csodalatos peldanyokat es videokat kapok, arccal, valodit, hogy egy normalis beszelgetest kovetoen megkerdeztek.
Es ez viszont nem fair, beismerem, masik teloval lefenykepezem. Gyujtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!