Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose fogom élvezni az anált?
Figyelt kérdés
3x adtam esélyt neki. Kis mérettel, naggyal, átlaggal. Sose élveztem. Esélytelen?2022. máj. 12. 13:44
1/9 anonim válasza:
Még a végén rájössz hogy nem is vagy meleg
2/9 anonim válasza:
Ha megfelelően elő voltatok készülve, a partner is figyelmes volt és még úgysem, akkor szerintem esélytelen😅
3/9 anonim válasza:
Nem midnenki alkalmas rá szerintem.
4/9 anonim válasza:
Ha mindent megadtál az érzését
Sikosítás, poppers, tágítás, bor, lazulás stb.
Akkor üdv az aktívak közt,vagy Uni.
5/9 anonim válasza:
Van mikor vágyom rá és jól esik a barátom átlagos mérete,de úgy ahogy ő élvezi azt mikor dugom soha nem fogom!
Síkosító nèlkül ,igaz alaposan kinyalom előtte ...
6/9 anonim válasza:
Sikosito nélkül? Jézus... A nyál nem sokat ér önmagában.
7/9 anonim válasza:
Igen síkosító nélkül!
Simàn becsusszan,felesleges lenne bàrmit is használni,pedig nem kicsi farkam van
8/9 anonim válasza:
Mák lenne, ha kiderülne, hogy nem vagy b*zi... Mindenkinek jobb lenne
9/9 anonim válasza:
De tényleg most nemtom miért lett lepontozva a #4... Ha nem élvezed hogyha dugnak, akkor próbáld ki az aktív szerepet! Ha az sem jön be, akkor is sztem bőven akad olyan meleg, aki csak az orált élvezi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!