Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarom próbálni, milyen érzés amikor behatolnak?
Eleinte masztizással magadnak csináld ujjaddal, segédeszközzel. Ha ez bejön, akkor lépj tovább partnerrel. Minden típusú érdeklődésnél érvényesül, előszőr ismerd meg önmagad, saját igényeidet, fedezd fel a saját tested!
Jómagam biszex férfi vagyok. Önkielégítésnél tetszett a dolog. Női partnerrel is élveztem az anál játék felém irányuló külső - belső izgatását. Hármasban összejöttünk egy aktív beállítottságú kezdő sráccal, akivel megbeszéltük óvatos lesz, előtte segédeszközzel tágítunk majd. A szex hevében viszont, amikor odaértünk kimaradt a dildó és egyből mögém került én pedig négykézláb vártam a hatást. Meglepően kellemes volt! Két perc és átéltem életem első prosztata orgazmusát! Mai napig ez az egyik legemlékezetesebb élvezésem. (az akcióban résztvevő lány 6 évig volt a nejem, a sráccal 10 évig jártunk össze alkalmilag, amíg külföldre nem költözött)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!