Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok ilyenkor mit léptek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok ilyenkor mit léptek?

Figyelt kérdés
A Kökin szálltam ma fel egy vonatra a Nyugatiba menet. Kb üres volt a vagon. Ahogy leültem láttam, hogy van egy srác a vonaton. Nem foglalkoztam vele. Azonban néha oda ment a tekintetem. A srác kb 20 lehetett max. Nézett. Majd mosolygott majd a száját harapdálta. Végül meg a farkát simogatta. Teljesen zavarba jöttem. 29 éves vagyok. Nem vagyok se jó pasi se semmi. Szóval nem tudtam eldönteni hogy szivat vagy mi van. Zuglónál felállt és úgy szállt le hogy még hosszan nézett a vonatállomásból is.
2022. máj. 7. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát le kellett volna szólítani vmi szöveggel. Meddig mész? ez a vonat megy a Nyugatiba? Mondjuk nekem kissé közönséges amit csinált, de attól még...
2022. máj. 7. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok ilyen kis cafka kelleti magát mindenfelé....nemcsak vonaton,hanem parkokban is.

Aztán lehet, hogy kirabol, ha nem figyelsz.Egy havert így raboltak ki, a srác kellette magát, később előkerült egy másik srác és lerendezték.

Persze nem úgy ahogy szerette volna :)

2022. máj. 7. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejött volna tuti leszólítom.
2022. máj. 7. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
meg kell szólítani, tulajdonképpen felkínálta magát
2022. máj. 10. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!