Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, ti le szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti le szoktátok nyelni, vagy inkább kiköpitek?

Figyelt kérdés
Kiegészítve a kérdést, ha sok anyag jön, azt jobban szeretitek, vagy nem számít? Nekem pl sok jön, és spriccel össze-vissza, az valakinek külön tetszik?

2022. máj. 6. 23:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%
Mit jelent a sok, kérdező? :)
2022. máj. 7. 17:29
 12/37 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is sok jön. Amúgy egyszer egy erős dohányosnak szoptam le, hát azt nem bírtam lenyelni. Mint a dohos keserű kapor... Azóta csakis nemdohányzókkal próbálok összejönni.
2022. máj. 7. 18:50
 13/37 anonim ***** válasza:
92%
Simán nyelem. Győr
2022. máj. 7. 22:49
 14/37 A kérdező kommentje:
11 Ha egy ideig nem segítek magamon, akkor spriccel össze-vissza, az a sok :)
2022. máj. 8. 00:44
 15/37 anonim ***** válasza:
90%
Az mindegy, direkt jó ha sok, csak finom legyen !
2022. máj. 8. 08:35
 16/37 anonim ***** válasza:
88%

Partnerfüggő, kivel csinálom, de amúgy imádok szopni és a g3cit is imádom frissen. Mégse szeretem nyelni. Azonban szeretem a számba kapni, ízlelgetem és hagyom kifolyni a számon, ez is élvezem benne, mert maszatolás.

A sok anyagot szeretemm eddig közepes mennyiséget kaptam partnerektől.

Összevissza spriccel? Az számomra majdnem mindegy. Úgy tartom a faszt, hogy a számba is jusson, meg az arcomra is.

2022. máj. 9. 19:19
 17/37 anonim ***** válasza:
90%
Simán kényelem tele van vitaminokkal meg fehérjével.
2022. máj. 9. 21:48
 18/37 anonim ***** válasza:
79%
Én szeretem ha nyelik, mert illúzióromboló, ha a végén kiöpik
2022. máj. 10. 08:40
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a számba veszem a farkát, ha lehet mindig a számba kérem a spermáját és örömmel le is nyelem, mert izgat az élmény és szeretem az ízét. Természetesen minél több, annál jobb. Még soha nem volt olyan, hogy túl sok. :) Igaz eddig csak két fiúval voltam összesen, de velük többször is.
2022. máj. 10. 17:52
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen mindig lenyelem, kiköpni pazarlás.

hogy mennyi az anyag az nem olyan fontos. Bár imádom azokat a fiúkat akik ritkán vagy egyáltalán nem szokták maguknak csinálni.

Nekem a sűrű anyag jobban bejön.

2022. máj. 11. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!