Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem a következő, bele szerettem egy heteroszexuális fiúba úgy hogy én homoszexuális vagyok és nem tudom kiverni a fejemből. Hogy felejtsem el?
Részletezve: Mindketten 18 évesek és osztálytársak vagyunk, és még 2évet egy osztályba fogunk járni, én már 5hónapja szeretem, ő ezt nem tudja azt se hogy meleg vagyok. A szeretetemet eléggé kimutatom, nem szándékosan de nem tudom jobban elnyomni az érzéseimet. Ő nyilván elutasító velem szemben sose dicsér meg, mindig negatívat mond nekem stb. de ezek ellenére is szeretem, de ugyan akkor felfogtam már hogy nekem nem ő az igazi hisz nem lehet köztünk semmi, csak nem tudom elfelejteni már 2hónapja.
Hogy felejtsem el?
Nekem is volt ilyen, de amikor kiderült, hogy ő nem viszonozza az érzéseim, akkor könnyebben elfelejtettem.
Ha feltenném azt a kérdést, hogy mit szeretsz benne? Valószínű nem tudnál válaszolni. Nem őt szereted, hanem az érzést, illetve vágysz valakire.
Két választásod van:
- Vagy megszakítod vele a kapcsolatot.
- Vagy felfogod, hogy nincs esélyed nála és másképp állsz hozzá.
Minden pasiba annyi energiát fektess amennyit kapsz, se többet se kevesebbet.
Vállald magad a család és ismerősök előtt.
Erős passzív szub hajlam amit csinálsz, így te leszel mindenki lábtörlője.
4-es, mint leírtam a kapcsolatot nem tudom megszakítani vele, máshogy viselkedni szintén nem tudok vele.
5-ös, nem sokára elmondom a szüleimnek hogy mi a helyzet. Igen tudom hogy így mindenki lábtörlője vagyok, de én szeretek másokat szolgálni, ha kapok is vissza valamit, akár annyit hogy beszél velem, ennyi elég és elég sok mindent meg teszek azért ha ennyit is kapok.
6-os, fix hogy heteró mivel van barátnője.
Ne talalkozz vele soha tobbet
Mashogy nem megy a felejtés
Enis voltam heteroba szerelmes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!