Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kérdésem a következő, bele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem a következő, bele szerettem egy heteroszexuális fiúba úgy hogy én homoszexuális vagyok és nem tudom kiverni a fejemből. Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Részletezve: Mindketten 18 évesek és osztálytársak vagyunk, és még 2évet egy osztályba fogunk járni, én már 5hónapja szeretem, ő ezt nem tudja azt se hogy meleg vagyok. A szeretetemet eléggé kimutatom, nem szándékosan de nem tudom jobban elnyomni az érzéseimet. Ő nyilván elutasító velem szemben sose dicsér meg, mindig negatívat mond nekem stb. de ezek ellenére is szeretem, de ugyan akkor felfogtam már hogy nekem nem ő az igazi hisz nem lehet köztünk semmi, csak nem tudom elfelejteni már 2hónapja.

Hogy felejtsem el?

2022. máj. 6. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj melegekkel.
2022. máj. 6. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
2%
20 éves korotokig jártok iskolába, nab.z 😅
2022. máj. 6. 22:27
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es, nem vagyok az a nagy ismerkedős típus az a baj. Nem tudom magam rávenni hogy idegenekkel beszélgessek.
2022. máj. 6. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
99%

Nekem is volt ilyen, de amikor kiderült, hogy ő nem viszonozza az érzéseim, akkor könnyebben elfelejtettem.

Ha feltenném azt a kérdést, hogy mit szeretsz benne? Valószínű nem tudnál válaszolni. Nem őt szereted, hanem az érzést, illetve vágysz valakire.

Két választásod van:

- Vagy megszakítod vele a kapcsolatot.

- Vagy felfogod, hogy nincs esélyed nála és másképp állsz hozzá.

Minden pasiba annyi energiát fektess amennyit kapsz, se többet se kevesebbet.

2022. máj. 6. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Vállald magad a család és ismerősök előtt.

Erős passzív szub hajlam amit csinálsz, így te leszel mindenki lábtörlője.

2022. máj. 7. 07:20
 6/8 anonim ***** válasza:
98%
Az amúgy biztos, hogy ő heteró? Van, vagy legalább volt már barátnője? Szokott csajozni, a csajokról beszélni?
2022. máj. 7. 11:04
 7/8 A kérdező kommentje:

4-es, mint leírtam a kapcsolatot nem tudom megszakítani vele, máshogy viselkedni szintén nem tudok vele.

5-ös, nem sokára elmondom a szüleimnek hogy mi a helyzet. Igen tudom hogy így mindenki lábtörlője vagyok, de én szeretek másokat szolgálni, ha kapok is vissza valamit, akár annyit hogy beszél velem, ennyi elég és elég sok mindent meg teszek azért ha ennyit is kapok.

6-os, fix hogy heteró mivel van barátnője.

2022. máj. 7. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne talalkozz vele soha tobbet

Mashogy nem megy a felejtés

Enis voltam heteroba szerelmes

2022. máj. 29. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!