Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy viseljem el? 18F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viseljem el? 18F

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam akivel majdnem összejöttem, crushom, de "dobott", ez 2 hete volt. (Pár hétig voltunk együtt nem történt semmi csókon kívül)

Van még egy osztálytársam, nem tudom, hogy meleg-e, de lehet összejönnek, mert fura dolgokat csinálnak, és bizonyos forrásokból tudom, hogy őt crusholja. A crushom amúgy barátom maradt, de azóta is perverzkedni szokott velem, szóval nem értem miért dobott, és rossz nézni, hogy elvesztem.

2022. máj. 6. 17:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Én nem csak testileg kivántam az a baj...
2022. máj. 6. 17:38
 2/8 A kérdező kommentje:
kivánom*...
2022. máj. 6. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
11%

Érdekes engem sose dobott senki. Baj veled van sztem...Dolce póló, aranyóra, jó kocsi, pacek fodrász , aranylánc, kreatin meg jó pár év gyúrás azt téged se fognak dobni. Próbáld ki, látják hogy a pacekod nemzetközi hidd el kellesz az egésznek ahogy én is

24f

2022. máj. 6. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos lesz még sok ilyen. Hogy viseld el? pl ismerkedj. Amúgy ezért nem kezd az ember melóba, suliba, stb. Mert a vége ez.
2022. máj. 6. 17:44
 5/8 A kérdező kommentje:
4, nehéz mert nem tudok egy helyet sem ahol lehetne. Jó mondjuk úgyis felköltözök egyetem miatt Budapestre, nyilván ott több lehetőségem lesz mint itt Alföldön.
2022. máj. 6. 18:07
 6/8 anonim válasza:
94%
Nagyon mérgező lehet az ember. Már onnan rossz, hogy a barátod maratt. Csak játszadozni akar veled. Én a helyedben teljesen eltávolodnék tőle. Semmi szükséged nincs egy ilyen "barátra".
2022. máj. 7. 13:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam... :(
2022. máj. 8. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy crushom meg crusholja??? Irjatok mar magyarul b@sszátok meg
2022. máj. 29. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!